HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

3/3 a gyakorlatban

2010.04.28. 10:29 Before

Talán korai még nagyívű kijelentéseket tenni a fidesz kormányzati stílusát illetően (persze, ha nem vesszük alapnak az ezredforduló környéki négy évet), de azért annyira szépen illik a képbe az átadás-átvétel körüli baszakodás, hogy az ember epéje nyálként fut össze a szájában. Jó, persze, a francért kellett naívnak lenni.

Ami már most folyik, az a komplett beleszarás, lenézés. Egész pályás letámadásnak se nevezném, ha a hasonlatnál maradnék, a fidesz úgy lép a pályára, hogy körbe se néz, van-e ott rajta kívül valaki. Csak benyomulnak és rugdossák egymás között a labdát. Na, nem akarom én a szocikat sajnálni, megérdemeltek azok ennél rosszabbat is (más kérdés, hogy a fidesz viszont kurvára nem érdemelte meg ezt a hatalmi koncentrációt, ami most nála összpontosul), de hogy még egy ilyen semmilyen kérdésben is a leggagyibb, legátlátszóbb, az együttműködési szándéknak még csak a látszatát mutatni se hajlandó hozzáállással kezdjenek a narancsos fiúkák, ez bizony erősen hányingerkeltő.

Szép, új világ közeleg, semjén miniszterelnök-helyettessel és a szokásos fidesz-arroganciával nyakonöntve. De legalább aranybevonatú bilibe hányhatunk, már, ha valóra válnak a nagyszabású ígéretek...

9 komment · 1 trackback

Címkék: politika orbán fidesz azbeszt undorító abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr41958516

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz első hónapjai 2010.05.10. 18:56:15

Érdemi adócsökkentés idén nem lesz, átcsoportosítaná azonban az uniós forrásokat a Fidesz, visszaszorítaná a korrupciót és csökkentené a bürokráciát. Az önkormányzati képviselők megfelezéséről és a kisebb parlamentről egyelőre a párton belül is vita van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.04.30. 02:55:12

nem arról szól, hogy megérdemlik, hanem, hogy nincs más :-(
(annak persze oka van, hogy miért nincs más, és az okokat firtatván a fidesz-kdnp is összezár a nép előtt a gyűlölt ősellenség mszp-vel)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2010.04.30. 10:08:41

Egy itt a lényeg, tisztességes ember ennek a demokráciának nevezett valamiben a hatalom közelébe se kerülhet nagyjából intakt állapotban.
Hát, ezért nem járok már én szavazni. Kábé annyi értelme van, mint a szocializmusban.
Azért a Viktor és gengje sokkal jobb lesz az előző lótetűgalerinél, ha hozzák az előző ciklusuk szintjét a gazdaság és a korrupció terén. Ez a Semjén meg még aránylag kisebb teher rajtuk, mint Antallon anno a Torgyán, sőt, még az Ibinél is, talán.

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2010.05.01. 07:22:32

Bazzeg, nem értem. A semjén nyilván pöfögni fogja magából a tömjént, de mennyiben más ez, mint a szocik/szdsz erőszakos rátelepedése a melegkérdésre? Hadd bugyogjon a Zsótika magában, kötelező ugy sem lesz, akkor meg minek verni a habot?

Arroganciában meg az emlúlt évek alapján van hova fejlődni, de tőlem akár le is kurvaanyázhatnak, ha nem az előző négy év "hagyományait" viszik tovább.

nadivereb 2010.05.01. 17:53:48

@KennyOMG: "szocik/szdsz erőszakos rátelepedése a melegkérdésre" Ezt fejtsd már ki bővebben.
Szerintem "melegkérdés" nincs.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.05.01. 21:49:23

@KennyOMG: papa, azért ez így nettó hülyeség. Még ha a cigánykérdést említed fel, vagy a náciveszély nevetségessé tételét, akkor azt mondom, ja. De a "melegkérdést" nem feszegette senki, hacsak nem annak minősíted, hogy engedélyezték a melegfelvonulásokat, és hogy az azonos neműek élettársi kapcsolatát rendezni próbálták.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2010.05.02. 02:13:04

@Before: hát, azért a téma kezelése nem egy sikertörténet, elég csak DD szerencsétlen halálára gondolni meg az ahhoz kapcsolódó (gasztro)vonatkozásokra...

Baley 2010.05.05. 12:18:17

@Hepci: "ha hozzák az előző ciklusuk szintjét a gazdaság és a korrupció terén."
Ilyen gazdaság esetén, mint ami most van? Érdekes lesz.

@KennyOMG: Pont a meleg témákkal nem csináltak túl sok mindent érdemben. Illetve amit csináltak (élettársi kapcsolat rendezése), azt a Fidesz inkviziciós szárnya épp ki akarja alóluk lőni.

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2010.05.06. 07:54:45

@nadivereb @Before: @Baley: jó, idióta szóválasztás volt. Arra gondoltam, hogy a gay pride-okat mint saját pr eseményeket használták - valamint a melegtémákkal (is) generálták a kurva nagy "fasisztaveszélyt". Aki ezt letagadja, az hülye, és szemellenzővel járt-kelt.

Amellett idióták is voltak, hiszen csak el kellett volna törölniük a "házasságot", mint polgárjogi fogalmat, ha az már annyira valami istentől eredeztethető - aki akar, húzzon templomba, aki nem, annak elég lesz egy "tartós élettársi kapcsolat" vagy valami hasonló cucc is. Jónapot.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.05.08. 10:44:24

@KennyOMG: erősen kurvaanyáztam volna, ha eltörlik alólam a házasság fogalmát, mint polgárjogi meghatározást.
süti beállítások módosítása