HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Garantált blowjobot az alkotmányba!

2010.10.07. 19:49 Before

Húbazmeg, sietnem kell, ebből most nem maradhatok ki! Ha már a Zemberek erre szavaztak a fülkeforradalom során, vagyis pediglen pont ezt akarják, most szeretett vezérünk, akit konkrétan vélhetőleg valami magasabb hatalom predesztinált erre a posztra és ellátta nem csupán éleslátással, de mindenre kiterjedő szakértelemmel is (ezt világosan láthattuk, mi gyarló polgárok és kegyelempolgárkák a vörösiszap-kataszrófa során tett szakmailag és tudományosan egyaránt tökéletesen intakt és maximálisan helytálló nyilatkozataiból!), szóval a Kedves Vezető, Aki Máris Annyi Mindent Tett A Zországért most leteszi fáradt kezéből a narancsszín pemzliket és összeinti országát: alkotmányozzunk!

Hát, álljon már meg a vasvella egy percre. Látom, mindenki fontos ott tolong az alkományos húsosfazéknál, a nyolcgyerekesek a hathónapos Józsikát is elvinnék savazni (majd apuka megmonnya, hova ixeljen takonnyal, mer' apuka okos), hú-de-vallásosék annyira védeni akarják a heterókat, hogy még, ráadásul jajj a magtalanoknak is! Legyen benne szentkorona, jézuskrisztus, vasárnap, szombat, tizenkét és fél parancsolat (tíz + ÁFA), már csak az ingyen sör, meg a heti egy garantált szopás hiányzik! 

Szóval - bár engem itten nem kérdeztek - most felvetném szerényen, hogy ennek bizony nagy és komoly hagyománya kéne legyen, mert ez jó. Lehet nyugodtan hétköznap, mert a hétvégét már lenyúlták a katkók, meg a zsidók, nekem belefér. Nem látok ebben semmi kivetnivalót, sőt, egészen biztosan állíthatom, hogy bármikor átmenne egy népszavazáson a dolog, és akkor az ország kedvenc szexuális testhelyzete lenne a 68:

Te leszopsz, én meg jövök neked eggyel!

4 komment

Címkék: politika orbán fidesz idióta azbeszt alkotmány abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr562354527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.10.08. 08:01:25

@bs395: en hazasember vagyok, keremszepen!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.10.08. 09:52:19

@Before:
www.youtube.com/watch?v=kidB0W7QaMM
5:30-tól nézzed, a végén a nelson mandelás is kemény.

nyos 2010.10.08. 13:01:30

Ha igy eled meg ezt az alkotmanyozasos dolgot, akkor szamodra garantalt a szopas, nyugi. Nem is heti 1, hanem ejjel-nappal.
süti beállítások módosítása