HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Gyurcsány bizonyított!

2011.02.19. 21:20 Before

Amikor Gyurcsány Ferenc feltűnt a köztudatban, megvallom először furcsának, már-már ijesztőnek tűnt. Olyan vehemensen, olyan furcsán intonálva beszélt, hogy nehéz volt eldönteni, egy értelmes ember bolondos külsőben, vagy egy bolond szabadult ki a napi aktuálpolitika színterére. (Lásd még az okos hülyéskedik, vagy hülye okoskodik problémakört.) 

Végül aztán egyre inkább arra billent a mérleg, hogy tetszenek a megfogalmazásai, olyan bevállalós, odamondós valakinek tűnt, aki kibillentheti a mocsárszagú politikai közhangulatot az addigi medréből. Hát, a billentés sikerült, Gyurcsánynak elévülhetetlen érdemei vannak ebben a szarrá baszott országban, pontosabban annak szarrá baszásában, nemkülönben a jelenlegi narancsrezsim ilyen fokú és mértékű dúlásában szintúgy. 

Mit ád az úr, ma éppen akkor sikerült autóznom, amikor ez a nagyra érdemes politikus országértékelt, a maga beszorult egérhangján, és természetesen a megszokott retorikai hevességgel. Kellett már ez a beszéd, mostanában az ember el-elbizonytalanodik... De Gyurcsány Ferenc ma bizonyított: tényleg egy elbaszott, nyomorult idióta. 

3 komment

Címkék: gyurcsány idióta azbeszt abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr282673498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.19. 21:49:46

gyurcsány ferenc elmékeztette a hallgatóságot, hogy ha ő egyszer kinyitja a száját...

Benikuty 2011.11.06. 18:40:21

az elbaszott és nyomorult nem áll meg. a többi igen:)

Benikuty 2011.11.06. 18:41:30

egyébként nem kell alulértékelni, szeretni pedig főként...
süti beállítások módosítása