HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Miért bántják Schmittet?

2012.03.29. 08:31 Before

Egyszerűen nem állhatom meg tovább szó nélkül ezt a nemtelen támadási rohamot, amit az ország hangosabbik fele hónapok óta folytat az Elnök Úr ellen. Ezek a támadások épp most értek a csúcspontjukra, amikor végre a független(!!!) bizottság is tisztázta az Elnök Urat a nemtelen vádak alól. Ahogy az Elnök Úr és a bizottság is megállapította, a doktori disszertáció megfelelt minden akkori formai követelménynek!!! Mit nem lehet ezen megérteni? Nem csalt az Elnök Úr, hiszen teljesen szép formájú a doktori értekezése!

Tessék, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, álljon itt a dolgozat teljes terjedelmében:

 

Ugye, hogy teljesen igaza van a bizottságnak, és Magának az Elnök Úrnak is? Teljesen szabályos, téglatest formája van, a kötés ízléses - az akkori elvárásoknak megfelelően - egyszerű, fekete, rajta arany betűkkel az Elnök Úr neve, a dolgozat címe és az évszám. Nincs rajta felesleges cicoma, semmi zavaró, vagy éppen nem megfelelő dolog. A betűk is hibátlanok, nincs is a dolgozaton semmi helyesírási hiba, amivel az Elnök Urat állandóan vádolni szokták, nem csak a szabályoknak megfelelő, de kiemelkedően, példamutatóan megfelelő minden formai követelménynek!

Persze a fanyalgók most nyilván felhördülnek, hogy "de hát nem is ő csinálta"!! De ez teljesen bevett eljárás, nem csak a technikailag még sokkal hátrébb kullogó kilencvenes évek elején, hanem manapság is! Egy ilyen dolgozat elkészítéséhez komoly gépekre, csak nagy mennyiségben beszerezhető anyagokra, szaktudásra, sok gyakorlatra van szükség. Az arany festék például nagyon drága, pár betű miatt nem várható el, hogy egy kilós tubust megvegyen az ember. Ezért mindenki (és nem csak az Elnök Úr) erre specializálódott szakemberekkel végezteti el a szükséges munkát. Ez így volt 1992-ben és így van a mai napig is! 

1 komment · 1 trackback

Címkék: plágium azbeszt abszurdisztán schmitt doktori

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr414347275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kezdeményezik Schmitt doktorijának visszavonását 2012.03.29. 11:33:01

A doktori tanács ülése után Tulassy Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora bejelentette, hogy kezdeményezik Schmitt Pál doktori címének visszavonását. A testület 22 tagjából 18-an vettek részt az ülésen, közülük 16-an szavaztak a doktori elvétele mellett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása