HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Alig használt légzésszámláló jutányos áron eladó!

2012.04.20. 19:33 Before

Eladó egy Orange Ways márkájú légzésszámláló készülék, kimondottan jutányos áron! Csapjon le a lehetőségre még most, mielőtt bevezetik a levegőadót, a várható kereslet-megugrás miatt jelentős áremelkedés várható. 

Ne szalassza el ezt a kedvező lehetőséget, a berendezés ÁNTSZ, OMFSZ, BEKAP, MASZOP és KVACSL engedélyekkel rendelkezik, maximum két százalékos hibahatárral dolgozik. Befújó szél elleni védelemmel ellátott, idegenlehellet-érzékelővel felszerelt típus! 
NAV által támogatott eszköz, így az ezzel a készülékkel számított adóra csak kedvező, 34 százalékos áfát kell fizetni! 

Érdeklődni "Nea Zemberek fizessék meg!" jeligére a kiadóban lehet!

1 komment

Címkék: fidesz idióta adó azbeszt abszurdisztán matolcsy

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr634463539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venszivar 2012.04.25. 20:49:12

Ehhez nem szólnék hozzá.

Most futottunk össze a Putyin vityillónál. Nos, miután írtam, néztem meg munkásságodat. Nem semmi. Jól beletrafáltam. Éppen, most a hosszú hétvégén villamosítok egy zsír új 20+10 m2 kis faházat + a kertet, miegymást. Osztrák műa. csatornába tervezem s úgy 2, max. 3 napra......A prutyinét 11 év alatt bevállalnám. Legalább hosszútávra lenne munkám. Üdv.
Jó volt látni :)))
süti beállítások módosítása