HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Erre számítottam. Erre is. Na, erre nem számítottam!

2009.03.27. 16:13 Before

Mint vicc az egyszeri parasztbácsiról, akit a téesz repülőse felvisz egy kis műrepülésre. Csinálják a kunsztokat, nagy dugóhúzó, a bácsi rezignáltam megszólal:
- Erre számítottam.
A pilóta hátrasandít, amindenit, de nyugodt az öreg. Mutat neki még egy kunsztot, hirtelen zuhanórepülésbe vált. A bácsi megint:
- Erre is.
Húazanyád, gondolja a pilóta, kifogok rajtad! Többször megforgatja a gépet, végül a feje tetejére állítva repülnek. A bácsi megint megszólal:
- Na, erre nem számítottam!
Leszállnak, kérdezi tőle, hogy tetszett-e a repülés! 
- Tetszett bizony, édes fiam! - mondja az öreg.
- Aztán mondja, öregapám, mi volt az a nagy laza szöveg, hogy számított erre, meg arra?
- Hát, fiam, tudod, számítottam rá, hogy összepisálom magam. Arra is, hogy befosok az ijedtségtől. De arra, hogy mindez a nyakamban köt ki, na, arra nem számítottam!

Így vagyok én ezzel a politikai kabaréval, ami csuklóból hozza a Sas József alatti szinvonalat. Tegnap már lemondóan legyintettem, menjen a szarba az egész, mindenki monnyon le. Az szdsz az összes keménykedős csütörtökjével, az mdf a világuralmi lázálmaival, az mszp a telefonkönyv-felolvasó versenyével, a fidesz meg az előrehozott hisztivel. No, erre most hirtelen két dolog is beugrott, ami miatt kénytelen vagyok tollat (helyesebben mondva billentyűzetet) ragadni.
Vagyis inkább egy, a másik amúgy nem izgatna annyira, de ha már Bokros a képbe került, hát azt se hagyom ki. Szóval a Bokros. Az szdsz 19-re lapot kért, hogy miért, végül is nem érdekes. Aszongya, legyen Lajos! Marha kíváncsi vagyok, hogy gyömöszölik le ez a maszop torkán, de a dolog egy valamit szerintem világossá tesz: innen nincs visszaút. Ha ma aszondom "Bokros", akkor holnap nem mondhatom, hogy "najó, legyen a Glatz!". Ez így nem működik. Ahogy írtam tegnapelőtt: Bokros, vagy a halál! Nekem a második verzió is megteszi, de Bokrosnak azért még mindig örülnék. Persze mszp-s potentátok máris telezokogják a sajtót, a mindennel folyton elégedetlen Karsai elvtárs nem késlekedett le-neutronbombázni a Lajost. De nem baj, sírni szabad, aztán lehet engedni az erőszaknak.

A másik történet kedves és apró. Viszont kiemelkedő, abból a szempontból, hogy az elmúlt 15-16 évben először tudtam egyetérteni Orbán Viktorral! Orbán szerint senki sem akarja eljátszani a paprikajancsi szerepét. Hm. Felvezetésnek nem is rossz, abszolút így látom én is, nincs az az épelméjű ember, aki az elmúlt hét történései után még elvállalná a bazári majom szerepét. Így körülbelül huszadikként már annyira kínos, hogy az még egy politikusnak is sok lehet. De ez a kisebbik rész, mondhatnám, hogy nyilvánvaló. Mondott a Viktor azonban még valamit.

A Fidesz elnöke szerint nem válságkezelésre, hanem teljes megújulásra van szüksége az országnak.

Hoppá! Ez milyen igaz! Teljes megújulás kéne ide. Nem válságkezelés. Nem előrehozott választás a végtelenségig elhasznált politikai elittel. NEM ORBÁN VIKTOR! Viktor, csak bajod ne legyen belőle, hogy okosat és igazat mondtál! Szerencse, hogy a politikai karrierhez nem kell külön jogosítván, különben még elvesztené, hogy ilyen őszinte!

4 komment · 1 trackback

Címkék: orbán gyurcsány azbeszt lemond abszurdisztán bokros

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr541029483

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mcse training courses london 2019.05.29. 07:30:08

Bírálod a rendszert? Repülsz! - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.03.27. 18:43:42

ó dehogynem lehet visszatáncolni! :-(
ha lajos jön, valami biztos történni fog: fűnyíró, nagyon durván.

Baley 2009.03.28. 00:38:29

Épp azon agonizálok, hogy akármi is lesz, válság/előrehozott választás/miniszterelnökváltás/kutyafasza, de még lejjebb fogják minősíteni az országot kockázati szempontból, ami továbbra is gyengülő forintot, gyengülő gazdaságot és növekvő elbocsátásokat fog eredményezni. Aki össze tud adni két egyjegyű számot annak nyilvánvaló lehet, hogy nem a finom meleg minisztériumi és politikusközeli székekből fognak embereket kirugdalni, hanem a versenyszférából. Egyetlen apróságot felejtenek csak el, nevezetesen azt, hogy a versenyszférából jönnek azok az adóforintok amikből él az ország. Nem baj, játszunk még a homokozóban pár hétig...
Egyetlen reményem a bajszos bácsiban lenne, de egy év alatt ő se tudna csodát tenni, a nép meg már csak olyan, hogy megszorítások idején nem arra gondolnak, hogy ez kell, hanem inkább utálják a bajszost. Mert megszorít. Áááá... Bár már szorítana.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.28. 15:31:07

Na, erre se számítottam. Bokros se vállalja (az adott feltételek között amúgy teljesen érthető). Ezennel ünnepélyesen befejeztem a témát, nem postolok többet erről a kutyakomédiáról.
Azonnali új választásokat akarok!
süti beállítások módosítása