HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Behányós bulvárpornó

2008.05.28. 10:43 Before

Az embert minden ledöbbenésekor elönti az a - teljesen hamis - tudat, hogy "ennél már nincs lejjebb". Pedig de. Mindig lehet lejjebb és lejjebb jutni, biztosan akad, aki bírja gyomorral a hírek ilyetén termelését.

Mai szenzációnkat a bársonyos bulvárfos indexes melegágya, a Velvet szolgáltatja. Végül is érthető, a szenzáció egetrengető, kijár neki az index kezdőoldal.

Ma kezd pornózni Geronazzo Mária
2008.05.28. 08:32 - szie

Geronazzo Mária felnőttfilmes karrierjéről faggatták Kovács Kovi István pornóproducert a Mokka szerda reggeli adásában. A pornós elmondta, Geronazzo kereste meg őt azzal, hogy hallotta, szeretne ismertebb emberekkel is forgatni. Papp Gergő műsorvezető arra is kíváncsi volt, Kovi szerint mivel foglalkozott a plasztikai műtéteiről ismert nő korábban, amatőrnek számít-e a pornós szakmában. „Hogy mivel foglalkozott, azt igazából nem tudom, megmondom őszintén. Amatőrnek számít a pornózásban, de azt állítja, szociális tapasztalatai miatt fiatalokat megszégyenítő módon fog teljesíteni" – mondta Kovács István, aki szerint Geronazzo azt szeretné bebizonyítani, hogy 50 év felett is nő a nő és élvezheti a szexet is. A műsorból az is kiderült, történet nem lesz, csak egy hosszabb jelenet, amely arról fog szólni, hogyan kényeztet óriási ajkaival 10 férfit Geronazzo, aki egyébként nem jelent meg a stúdióban.

Hát, ez nagyszerű, el is rohantam a patikába vödrös kiszerelésű vazelinért, mert biztosan nem fogok bírni magammal a nap során.
Megdöbbentő, ahogy a "sztori" összes résztvevője letolt alsóneművel kínálja oda a hátsó felét a gigantikus bulvárpénisznek, közös gyermekük pedig az igazi Magyar Szépség, a gusztustalan betegpornó.
Szánalmas a média, ahogy "ismert" embert faragtak egy beteg szerencsétlenből, aki kitartó munkával olyannyira szétkúrta a külsejét, hogy bármelyik horrorfilmbe elmenne sminkelés nélkül, mint egy mutáns óriáspók által megmart áldozat, aki a film végére gennyes nyálkahalmazba olvad szanaszét. A franc nem hallott róla sose, és ez nagyjából le is fedi azoknak a halmazát, akik kíváncsiak erre a rusnya mutáns jelenségre, de hát szegény ez az ország, fitneszedzőkből és díszcigányokból már lassan kifogyunk, új sztárokat kell találni. Fel is építették a szegény zombit, nagy sztár már ő, igazi híresség, ismert ember.
Több se kell Kovinak, a művészi felnőttfilmek (nem, dehogy pornó!!!) avatott géniuszának, hiszen ő ismert embereket szeretne kufircoltatni az erősen spermaszagú kamerái előtt, mert az kell a közízlésnek, tudja ő jól! Remélem majd a végeredményt is bemutatják a Mokkában, ha már ennyire lelkesek azok a jóravaló médiamunkások, ott a nagyszerű csodadobozban. Hiszen ez nem csak szórakoztató, hanem fontos is, mindenkinek tudnia kell róla.

Heteró-, leszbi-, biszex-, homo-, anál-, gruppen-, masztis-, szadomazo-, animal- és egyéb bizarr pornók után itt a behányós bulvárporesz. Az élet szép!

5 komment

Címkék: bulvár pornó kovi mária undorító hányás geronazzo

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr99491430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lol 2008.05.30. 13:12:24

lol, torrent van már? :DDDDDDD muszáj látni ezt a borzalmat :D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.30. 22:30:43

Torrentről nem tudok, de itt találsz egy kis videórészletet.
Kiheverhetetlen...

www.mariageronazzo.com/

xido 2008.06.08. 14:58:11

"50 felett is nő a nő és élvezheti a szexet"...hát nem azért,de láttam már 50 felettit felnőtt filmben,tehát már bizonyították,hogy nem gond a kor..a kinézet ami nem mindegy...ennek a hölgynek a teste még elmegy az extrém kategóriában a cicije miatt...de az arca sajnos már annyira mű,pedig előtte biztos nem volt csúnya,amennyire emlékszem,valahol láttam korai képet,de a felfújt száj és a miatta cipóra kerekített arc..totál hazavágta az egészet...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.06.08. 21:03:05

hmmm...
tehát, szerinted, ha 50 éves nő dugatja magát filmben, az gázos, de ha valaki meleg, az az élet császára...

hát... elég "liberális" felfogás

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.08. 21:43:27

Xido: bazz, te nem tőlem idéztél, hanem a cikkből, ezzel most nemtok vitázni.

wmiki: nekem azzal semmi bajom, ha egy 50-es nő dugatja magát akárhány faszival. Az se zavar, ha lefilmezi. Az se zavar, ha erre ő büszke, mint valamilyen teljesítményre, viszont ezt már konkrétan idiótizmusnak tartom. Azt pedig betegesnek, ahogy "megcsinálták" a nőt "celebbé", miközben látszik rajta, hogy beteg (személyiségzavaros). Nekem ez ellen van kifogásom.
süti beállítások módosítása