HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Megváltás

2008.05.29. 23:01 Before

Hetek óta benne volt a levegőben.
Napok óta éreztem, hogy most már valóban itt az idő!
Reggel mégis úgy keltem fel, mintha csak egy átlagos nap lenne...

PEDIG!

Ma megváltattak a szomjazók, kiszáradt, cserepes ajkaikon maga az élet futott végig néhány kövér, csillogó vízcsepp formájában. Az éhezők kínkeserves, majd lassan tovatűnő, de mégis tompán sajgó fájdalma végre megenyhülhetett. A vakok látni, a bénák járni kezdtek, és egy pillanatra mindenki megszédült a világon, ahogy a Föld maga is megtorpant napja körüli örök keringésében.

A megváltó trükkös csávó! Nem ám csak úgy nagy fényesség és legott leereszkedik a mennyei lajtorján. Nincsenek érces hangú szólamok, melyek nyelveken szólnának a hangyabolyként nyüzsgő embereket elkápráztatandó.
A megváltás nem is egyszerre érkezik, apró részletekben tárul elénk, de szívünk beledobban a gyönyörűségben, ahogy az életigenlés valósággal felcsendül a sorok között...

Ma több lettem. Jobb ember, értékesebb tagja a társadalomnak, lelkem felvirágzott, ahogy a szebbnél szebb, fontosabbnál fontosabb örömhírek érkeztek a nap folyamán. Végre olyasmiket tudhattam, tudhattunk meg, amik megváltoztatják életünket, új perspektívába helyezve szürke életünk mindennapos forgatagát. Hadd osszak meg párat ezek közül, hiszen nem kívánhatom kisajátítani a boldogság kicsiny szikráit, melyek most mindenki életét eláraszthatják ragyogásukkal:


Amy Winehouse pelenkát villantott
Lehet-e ennél szebb a kezdet? Kétlem.
Ez a villantás téma egyébként nagyon izgalmas, emlékeim szerint teljes óvodáskoromat végigkísérte a vágy, sőt, még általános iskola alsó tagozatában is fel-felbuzgott bennem, hogy nem élet az élet, ha akár teljes tizedmásodpercekre nem bámulhatok a csajok kivillanó lába közé, vagy a dekoltázsukba. Tehát az igény adott.
Pinát a népnek! Híres pinát persze, a szomszéd pináját már mindenki unja. Ha pina nincs, akkor legalább egy bugyika. Naaaa, lécci! Úgy felvihognék. Oh, hogy ez a bugyi akár pelus is lehet? Hihihi!
You made my day...
Majd igyekszem nem felpillantani a narkótól lassan szétrohadó fejedre, nehogy elbassza a napomat, még a végén felmerülne bennem, hogy micsoda egy elbaszott életed van, de hát nem is érdekelsz igazándiból. Ha csak nyekeregsz, akkor olyan hülyeségeket kell írnom rólad, hogy "hú, ennek a csajnak milyen jó a hangja", de ez kit érdekel? Nekem balhé kell, ha beledöglesz annál jobb. Majd megdöntheted Jimmy rekordját, aki egy éven keresztül minden egyes nap a bulvár-wcpapírok címlapján szerepelt, miután kiloccsantotta a maradék 13 agysejtjét.


Lohan apja beismerte, hogy lánya leszbikus
Húú, király! Tulajdonképpen ez önmagában is elég lenne egy tökéletes naphoz, csak néhány kérdés gyötör mindössze:
- ki a faszom az Lindsey Lohan?
- ki a faszom az a Michael Lohan (azon kívül, hogy az előző kiafaszom faterja)?
- mi a rák közöm van nekem ahhoz, hogy LL leszbikus?
- mi a rák köze van az apjának ahhoz, hogy LL leszbikus és ezt helyette lenyilatkozza?
Biztos én vagyok az igénytelen barlangi remete, hogy nem ismerem ezeket a kiváló embereket és nem vagyok képben a helyzet egetrengető fontosságával, ezért örülök együtt az érintettekkel és a többiekkel, hiszen nekem is kell a társasági élet.
Ez a csaj nem villantott még? Esetleg apuci?


Deutsch-Für újra Deutsch Tamás lesz
Hoppá! Tompikából kivonják a Fürt. Mi lesz most? Ez nem csupán tragédia, de valójában országos fontosságú esemény. Mindenképpen címlapon a helye, reggeltől estig, már önmagában azt is felháborítónak tartom, hogy vezető hírből alig 14 óra alatt a hírszekció legaljára került a címlapon, de hát ez a 21. század, gyorsan évülnek a hírek. Még az ilyen fontosak is.
Remélem továbbra is folyamatos tájékoztatást kapunk hőn szeretett exminiszterünk napi ügyes-bajos problémáiról, sőt, én szeretném, ha blogolna, nem lehet az életem teljes, ha nem tudhatom, mikor volt spontán éjszakai magömlése...


Geronazzo Mária megtette, amit meg akart

Nagy vagy Mari! Komolyan! bedobtál egy millát, igaz, csak kilenc faszit találtál az országban aki 20 méternél közelebb mert kerülni a felforrósított serpenyővel plasztikázott arcodhoz, de azok legott még a nagy nehezen életre masszírozott pöcsüket is oda merték tartani. (Huhh, kemény szakma ez...)
De ettől még a teljesítmény fantasztikus! bebizonyítottad, hogy a nő 50 fölött is nő a javából, legalább is, ha onnan származtathatjuk a definíciót, hogy van rajta megfelelő számú lyuk, amit meg lehet baszni. Remélem a leendő unokák büszkék lesznek. Elérted, amit akartál, elégedetten dőlhetsz hátra, két töltött zoknihoz hasonló hülyére szilikonozott melledet igazgasd szépen a combjaid mellé, hogy kényelmesen legyél.
Még a Kovi is - látod - milyen elégedett volt veled, egész finoman fogalmazta meg, hogy ha találni elegendő félvak, félhülye, mindenmindegy alapon szexuális életet élő embert, aki képes az uzsonnáját visszatartva végignézni életed fő művét, akkor akár újra forgatna veled! Mert jó vagy, Mari! Te kellesz a népnek! Csak neki ne kelljen néznie, meg persze fizesd a bércsődörök napidíját és az utólagos pszichiátriai kezelésüket.



Szervusz világ! Széttárom a karom, körbe-körbe forgok és Veled nevetek!
Boldog vagyok!

3 komment

Címkék: bulvár kovi azbeszt undorító hányás deutsch lohan amy winehouse für geronazzo lindsey

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4494251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.01. 03:13:35

most nem mondod komolyan, hogy ne mtudod, ki az a lindsay lohan.
amikor megcsinálták róla a monroe utánérzés képsorozatot (és végre megvillantotta szeplős csöcseit, de igaziból), én pezsgőt bontottam, mert végre elhárult egy akadály további személyiségfejlődésem elől.
most meg, hogy kiderül, tényleg leszbikus... szóval most jobban ragaszkodom a csajomhoz :-P.
(remélem ezt ő nem olvassa)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.01. 07:45:45

De, komolyan mondom.
Ezért most büntiből százszor leírom, hogy "minden bulvárhőst név szerint megismerek"! Ebbe természetesen az összes b-zs kategóriás színész és színésznp is beletartozik... :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.01. 08:15:23

jó, de legalább a képeket nézd meg :-).
süti beállítások módosítása