HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Breaking News: Gyurcsány nem csukta be az ablakot!

2008.06.14. 18:27 Before

2008 május 32-én a Fidesz - MPP hivatalos sajtótájékoztató keretében tájékoztatta a közvéleményt az éppen illegitim kisebbségi kormányzást folytató Gyurcsány Ferenc legújabban napvilágra került mérhetetlen pazarlásáról.

A Fidesz szóvívője, Dr Fehérrépa Vazelin által összehívott sajtótájékoztatón elhangzottak szerint Gyurcsány "Illegitim" Ferenc súlyos károkat okozott az országnak a parlamenti 2008-as téli ülésszakának során. A szóvívő szerint megerősített források alapján biztosan állítható, hogy a miniszterelnök a téli hideg ellenére több ízben is nyitva hagyta parlamenti dolgozószobájának ablakát. Az ez által okozott hőveszteség nem csupán az anyagi csőd szélére sodorta az alkalmatlan miniszterelnök által vezetett országot, de minden valószínűség szerint direkt összefüggés állapítható meg Gyurcsány pazarlása és a tél folyamán Európa több országát sújtó energiaválság között.
A Fidesz, szakértői becslésekre alapozva kiszámította, hogy Gyurcsány Ferenc ezáltal 113 Forint anyagi hátrányt okozott a Zországnak és közvetlenül a Zembereknek. A szóvivő arra is felhívta az összegyűltek figyelmét, hogy a legújabb forint-kerekítési szabályok szerint ez 115 Forintnak számít, így az anyagi kár jóval tetemesebb, mint amilyennek elsőre tűnt.
A sajtótájékoztató az újságírói kérdések előtt pár percre megszakadt, amikor a szóvivő váratlan telefonhívást kapott. Később elmondta, semmi gond nem merült fel a sajtótájékoztatóval kapcsolatban, csupán Orbán Viktor hívta, aki elújságolta, hogy ráébredt, a kormánynak le kell mondania és a zemberek előrehozott választásokat akarnak, valamint a jövő J-vel kezdődik!

2 komment

Címkék: szar kommunikáció fidesz gyurcsány szánalmas azbeszt monnyonle politikusok hazudnak tematizálás lopnak csalnak

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr40520361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása