HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Legyen világosság!

2008.09.25. 06:43 Before

Amikor még csak játszottam a gondolattal, hogy blogolni kezdjek, úgy gondoltam, hogy csinálok majd egy "Azbeszt pozitív" rovatot is, ne mindig csak a hörr, meg a fogcsikorgatás jöjjön le innen. Nem valami cukiság-klónról van szó, csak egyszerűen olyan pozitív dolgokról, amikre felkapja az ember a fejét és jó értelemben véve nyögi, hogy AZBESZT!

Évek óta kiabálom szerteszét, hogy kötelezővé kéne tenni minden forgalomban részt vevő gépjármű számára a világítást. Egyszerűen nagyságrendekkel jobban látható, ha ég a lámpája, a kivilágítatlan járművek könnyen belemosódnak a környezetbe, nem látszik, hogy haladnának. Úgy néz ki, pár éven belül itthon és európaszerte egyaránt kötelező lesz, ráadásul nem csupán egy újabb "ki nem szaja le?" jogszabály formájában, hanem előírtan beépítendő műszaki berendezésként. (Persze most kezdhetnék írni arról is, hogy valakinek ez egészen biztosan baromi nagy biznisz lesz és minden valószínűség szerint az a valaki egy éppen aktuális valakinek lesz valakije. De ez most az Azbeszt+ nem negatívoskodunk.)

Szóval legyen világosság!

3 komment

Címkék: közlekedés azbeszt pozitív világítás láthatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr78679567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.09.25. 11:21:23

engem is rohadtul idegesít, mikor jön velem szembe 8 autó, abból 7-nek ég a világítása, az egyik meg ott láthatatlankodik a többi között. szürkületben sokan azt hiszik, hogy "ó, nem kell ide világítás, hát látok én, engem is biztos látnak". hát nem.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.25. 16:28:01

jaja, jó is a lopakodó üzemmódban közlekedő forgalomtárs.
bár sötétben, erős ködben a fél-lopakodó (a bal oldali lámpa elöl és/vagy hátul nem ég) üzemmód is mókás perceket tud szerezni előzés közben.
süti beállítások módosítása