HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Blogketrec a csúcson

2008.12.19. 14:02 Before

Hát, bazmeg. Most hirtelen felindulásból azbesztelek 2-3 rövidet, rögtön oda is szarok, ahonnan zabálni szoktam.
Amikor pár hete realitássá vált, hogy kicsiny blogtestünket a tőke cafkájává változtatják, nagy volt a felhördülés, miszerint nem szép dolog, hogy csak akkor lehet index címlapra kerülni, ha reklámot enged az ember a blogjára. Mert, hogy a reklám szar, a címlap jó és ez az ellentmondás olyan struktúrális diszharmóniát okoz, ami az egyszeri blogger számára gyakorlatilag elviselhetetlen, de minimum kisállatok kínzására kényszerít.
Persze ellenvélemények is elhangzottak, miszerint az a bizonyos híres blogketrec egyre szarabb, lassan nem kikerülni lesz érdem, hanem kimaradni. Úriember nem vegyül bizonyos szint alatt, kérem alásan, még az egér görgőjét is csak fintorogva, cérnakesztyűben pörgetjük vadul lefelé.
Bár szemlátomást minden porbafingó kis(alsegédhelyettes) bloggernek szíve vágya a címlapra kerülés, az utóbbi időben mégis mintha osztnám ezen nézetet. Kipakolják a szokott, bejáratott blogokat, ez oké, ők a "közeliek", mint tudjuk, láttukra hevesebben dobog az indexes szív, nincs is ezzel baj. A maradék helyet viszont mostanában egészen elképesztő mélyrepülésben szedegetik össze. Úgy látszik például Subbáék megunták magukat, legalább is a "mindennapi mocsok" subbás manifesztációja már nem jut át az ingerektől elhályogosodott szerkesztői világszemléleten, így hát megszületett a Puruttya. Nem csak megszületett, de egyből kedvence is lett a válogatóbizottságnak, alig van nap, amikor ne szembesülhetnénk a humor igazi nagyágyúival, akik nem restek venni a fáradtságot és valóban beleszarni a ventilátorba. Csakis a mi kedvünkért persze.
A mai nap mégis új horizontot nyit, mélyen az ásóbékák segge alatt, amikor is hirtelen a következő ajánlás üti meg a gyanútlan böngésző szemét:

 


Elképzelhető, hogy a blog szerzője, Józsi (a húgom szerint mindenki Józsi, aki nem Béla) valójában csak egyfajta stílusparódiát szeretne előadni. Világért sem szeretném gátolni az önmegvalósítás rögös ösvényén való haladásban, de bazmeg... címlapra?

11 komment

Címkék: index blog.hu bazmeg azbeszt színvonal blogketrec

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr69831605

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2008.12.19. 14:34:47

Tudod, a fel-felbuzgó bulvárfos, ami lassan teljesen elönti őket...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.12.19. 14:36:57

Az, az, el, el, de minek rányomni az ipari ventilátort is?

nadivereb 2008.12.19. 15:33:30

Nem szívesen mondom ezt, de ezzel most mellényúltál. Ez TÉNYLEG stílusparódia, méghozzá az egyik legjobb. Csak bizonyosságképpen bekopipésztelem a blog leírását:
"Igazságos Izom Tibor

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik. "
És egy svejkes idézettel is alátámasztotta mindezt a szerző valamelyik nap...
Ha elég elvetemült az ember, akkor nagyon élvezetes blog.

nadivereb 2008.12.19. 15:39:03

A puruttyával kapcsolatban viszont csak egyetérteni tudok.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.19. 15:45:13

Tibor egy paródia, olyan mint a stand-up comedy.

És kurva jó, könnyesre röhögtem magam.

Engedd el magad Before ...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.12.19. 16:28:43

most meg a madarakkal van baja.
mert a madaraknak nincs dolguk.
meg a virágoknak sem.
ez a hírdetősdi meg tényleg nem értem, miért fekszi meg többeknek is a gyomrát: itten van ez a cucc, ingyen adják, aránylag forgalmas helyen, sok dolgunk nincs vele. plusz ha jól láttam te is beszálltál a civiles dologba, ami viszont nem rossz dolog.
a válogatás meg olyan, amilyennek szeretnék, hogy legyen: kikerülnek néha tök jók is, amiket korábban én még sose, meg néha olyanok, amiket senki sem ért. a címlap az plusz, nem alanyi jogon járó valami. viszont nem kötelező sem odakerülni, sem olvasni, és ez így rendjén is van.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.12.19. 18:13:57

Valószínűnek tartottam, hogy paródia, de... Valahogy olyan egy kicsit, mint például kevés kellemesebb dolog van, mint reggel nagynyomású hugyozás közben borzasztó nagyot recsegvefingani. De egy céges összejövetelen valahogy mégse veszi ki jól magát.
De lehet, hogy zero-nak van igaza, és éppen rosszkor talált el a dolog, annyi idiotizmusba futottam ma, hogy hihetetlen.

Cho. 2008.12.20. 21:09:58

kurvul már a Zindex is :(

#szasa# 2008.12.22. 01:49:23

Before, nem hiszem hogy rosszkor talált meg. Ez egész egyszerűen szar. Bár minden tiszteletem azé, aki viccesnek találta. Biztos a mi humor érzékünkkel van baj.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.03. 21:51:45

Tibor nagyon jó, főleg, ha vizuális típus vagy, és "látod magad előtt", amit olvasol. :))

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.05. 21:44:39

Beleolvastam újra, szerintem továbbra se vicces. És NEM AKAROM látni magam előtt...
süti beállítások módosítása