HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Elbaszott karácsony

2008.12.24. 13:57 Before

Azt hitted, ugye, hogy a karácsony a szeretet ünnepe?! Hát, átbasztak, csak szólok. Ha valamit, hát a karácsonyt nem nagyon lehet elvitatni a katkóktól, hiszen a szeretet egyháza tulajdonképpen arra az eseményre épül, amit ilyenkor ünnepel a világ keresztényféle része. Nem minden alap nélkül tartják fent hát a jogot, hogy maguk formálják, határozzák meg az ünnep mondanivalóját, a lényegét. Eddig sajnos óriási átverés részesei voltunk (nyilván a kommunisták negyven éves rémuralmának a hozadéka ez is), a karácsonyt a szeretet ünnepének hittük. Hiába kommerciálódott fénysebességgel az egész, a lényeg tekintetében volt valamiféle közmegegyezés.
Azonban ez egy óriási hiba volt, mi kérünk elnézést miatta! Most megtudhattuk, hogy a karácsony a gyűlölet ünnepe, kiváló alkalom mások utálatára. Mit alkalom, kötelesség, hiszen a főnök felskálázott és megadta az alaphangot: Mocskos buzik! És ez így van rendben, az ember karácsonykor se (sőt, főleg akkor ne!) maradjon kétségek között, kit is kell gyűlölni, kik tehetnek az emberiség (közelgő) pusztulásáról.
Ha már szóba került, persze vicces a dolog, ha belegondolunk, hány egyházi potentátnak akadhatott a torkán az éppen aktuális ministránsfiú farka, a főnök szavai hallatán, bár ők már alig-alig számítanak bele, hiszen a pusztulásnak amúgy is tevékeny résztvevői. Hiszen nem szaporodnak. Ami tök természetellenes ugye.

Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!

Kivéve a buziknak!

3 komment

Címkék: politika egyház melegek idióta azbeszt buzik hellokarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr39839940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.12.24. 16:34:49

az egyik a teokrácia visszaállításától aggódik így karácsony tájban, a másik meg attól, hogy a homoszexualitás előbb-utóbb levegőben is terjedni fog. mert ne áltassuk magunkat: ez egy fertőzés, ami az mtv-vel (mármint az amcsi zenecsatorna) terjed. ezek már halomra se akarják gyilkolni egymást! mi lesz így?

egyébként meg boldog karácsonyt :-).

shenk 2009.01.04. 14:35:26

Kíváncsi lennék, hogy a kedves pápa mit szólna, ha tudná, hogy a homoszexualitás az állatvilágban is megfigyelt, dokumentált tény. Most akkor vagy isten teremtette a buziságot, vagy az ember mellett az állatok is értelmesek, és maguknak találták ki ezt az egész "aberrációt" (ami persze nem az), és az ember mégsem isten kiválasztott faja? Hajjajj, micsoda ellentmondások vannak itt. De akár az is lehet, hogy a megoldás ennél sokkal egyszerűbb, és mindent az evolúció számlájára írhatunk.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.05. 21:43:56

Szerintem a pápa simán leszarja. Vagy struccként dugja a fejét a homokba és nem hajlandó tudomást venni, vagy pedig cinikusan tudomásul veszi az élet való dolgait, miközben a hülyeségeit nyomja a beájult híveknek. El se tudom dönteni, melyik eset a szánalmasabb és megvetendőbb, de az biztos, hogy nagyívben leszarom a pápát, foglalkozni is akkor vagyok hajlandó vele, amikor a pattanásommal: vagyis, amikor zavarni kezd...
süti beállítások módosítása