HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

No limits

2009.01.21. 10:25 Before

Nincsenek határok.
Ismeretes ugyebár Einstein híres mondása az univerzumról, meg az emberi hülyeségről. Mostanára nyilvánvalóvá vált, hogy e kettő mellé felzárkózik a pofátlanság is és édes triumvirátusban hódítják megfele a világot. Határtalan pofátlanság. Mint, amikor a burkoló a szemedbe néz és közli, hogy "de hát te kérted így", én meg nézem a hálóba rakott járólapot, amit többször és határozottan diagonálba kértem letenni.

Gondolom politikuséknál külön tanfolyam lehet erre. Nyilván fel se vesznek a szakmába olyat, akinek nincsenek gerincproblémái és nem képes úgy hazudni, hogy közben a szeme se rebben. Még ha álmából is költik fel éppen. A vizsgatárgyak között biztosan ott szerepel az "őszinte felháborodás" című ís, ahol Verók István kerületi polgármester egész biztosan kiválóan, sőt, akár évfolyamelsőként végzett. 

Verók most vergődik, de nagyon. Gondolom annak idején megígérték neki, csináld, csak Pistukám, nem lesz gáz, megoldjuk, csak a dokumentumokat ne feledd havonta leadni! Aztán most szanaszét ugrálnak az elv- és bűntársak, nem csak hogy nem tudnak semmit, de ezt a fickót - hogy is hívják, valami Veró, vagy Varró? - nem is ismerik!
Nem csoda, hogy szegény Verók elvtárs most össze van zavarodva, mint vasorrú bába a mágneses viharban, jobbnál jobb, már-már örökbecsű baromságok hagyják el a száját. Arra már nem is jut ideje, hogy valami olyasmit próbáljon hazudni, hogy "megtettünk mindent a kerület vagyonának megőrzéséért", vagy hasonló frázisokat pufogtasson. Nem, ő egyből a nehéztüzérségért nyúl: a mocskos fidesz akarja szétbarmolni a demokrácia alappillérét (ez lenne ő?) ezért utasítgat állami szerveket, hogy mit csináljanak. Tessék már a naptárra nézni! Hahó! Van ott egy langaléta félmajom a parlamentben, az a Gyúrcsók nevű,  aki a maga párttársa, na az most a miniszterelnök!
De ez nem elég, ennyi hülyeség önmagában is eldőlne, gyorsan megtámasztja egy másikkal: az alkotmánybírósághoz fog fordulni! Azért oda kellett volna figyelni az általános tantárgyak óráin is, nem? Vagy alkotmányba szeretné foglalni a polgármester úr, hogy senki se lophat, kivéve a Verók? Esetleg precedenst keresne arra, hogy ilyet nem hogy szabad, de egyenesen elvárás? És mi lesz akkor, ha a mocskos fidesz az alkotmánybíróságot is utasítja?

És amikor az ember unottan nyúlna a távkapcsoló felé, amikor hirtelen előhúzza az adu ászt. Hogy amúgy se állna meg a hűtlen kezelés, hiszen az ember a saját dolgaival azt csinál, amit akar. Mert, hogy a kerület az övé. Meg a bűnképviselőtársaké, nyilvánvalóan. Örüljön mindenki, hogy pillanatnyi hóbortjában nem dózeroltatta el a fél kerületet, hogy legyen helye golfpályának. Szegény ember, komolyan, majdnem megsajnálom, olyan elesett. Verók elvtárs, mindenkinek joga hülyének lenni, de maga visszaél ezzel a jogával!

Persze a fidesz-frakció most irígykedik, ennyi hülyeséget a Szíjártó-Mikola-Semjén trió is csak jobb napjaiban képes összehordani. Gyorsan nekiállnak táblákat gyártani, a lányom óvodai ballagására emlékeztetne, ha nem lenne mögötte rögtön a beismerő vallomás. Azt mondja Dr Nagyeszű Illés, hogy már évek óta tisztában van a helyzettel. Azt nem értem csak, hogy aki hülye, az miért büszke is rá? Legalább ne állna ki a napra, egy táblával majomkodni, amikor éppen beismerő vallomást tesz, bűnsegédi bűnrészes, vagy mi a tököm itt a megfelelő jogállás. Francért kussoltál, Zoli, ha már évek óta látod, mi megy? Látod, te is benne vagy a "no limits" klubban, a hülyékében mindenképp.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr24892765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.22. 01:59:38

jó pénzér hallgatni nem nehéz.
valszeg verók a dokumnetumokat is megcsapolhatta.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2009.01.22. 08:03:50

Hm... És az elvtik, miközben azon méricskéznek, hogy kiktől is vegyék majd el a családi pótlékot, a nagy vitában meg sem hallják "szegény" Verók kétségbeesett kiáltását, hogy "Bezzeg amikor százasával öntöttem a milliókat, nem ezt igértétek!"

Egyébként nem értem ezeket... Mióta Zuschlagot vagy kit beáldozták, miért nem gyűjtöttek valami kompromittáló anyagot, amivel megakadályozhatnák, hogy ők is így járjanak... Vagy a többség már igen, csak ez hülye volt még ehhez is???

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2009.01.26. 15:02:27

Tiszta beszarás! Mindig asziszem, bizonyos pofátlanság már überelhetetlen. De nem, jön az újabb, legintergalaktikusabb gátlástalanság.
Pártfüggetlenül, ökumenikusan...

Avatar 2009.01.30. 21:48:25

"Ismeretes ugyebár Einstein híres mondása az univerzumról, meg az emberi hülyeségről."

Ismeretes, csak éppen hiteles forrást nem tudott mutatni erről soha senki... :)

Persze sokan szeretik Einstein szájába adni a saját véleményüket...
szkeptikus.blog.hu/2009/01/28/hamis_einstein_idezettel_ervel_az_asztrologus

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.30. 22:19:39

Én is olvastam a postot, mosolyogtam is magamban. :)
De nem szedem le, szerintem van annyira jó mondás, hogy Einstein is büszke lehet rá.
süti beállítások módosítása