HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Indo, facio, addo, infero

2009.01.28. 09:46 Before

Elhunyt Tasnádi Péter, Pécs polgármestere. Nyugodjon békében.
Nevezett urat sem személyében, sem politikusi szerepében nem ismertem, így róla se jót, se rosszat mondani nem tudok és nem is akarok. Részvétem a családjának.
Noha nyilvánvalóan se nem önkéntesen, se nem lelkesen, de az utolsó tette ajándék Pécs, és az ország számára. Még tettnek se nevezhetnénk, ám tegyünk úgy, értékeljük a halálát mentőövként. Most, utoljára, talán még nem véglegesen későn kiváló okot nyújt arra, hogy Pécs kiszálljon világméretű önégetésből.
Mivel politikusokról van szó, nyilván nem okoz nekik szemrebbenés nélkül belehazudni a kamerába és közölni, hogy a várost oly mértékben lesujtotta vezetőjének halála, hogy képtelen továbbvinni a projektet. Vagy legalább elkezdeni. Akár pityereghetnek is hozzá, mint a Feri. Vagy akár ő maga, neki már jól megy.

Aki esetleg egy barlangban töltötte volna az elmúlt két évet (és csak az én blogomat olvassa), bátran tájékozódjon a Vastagbőr blog pécsi anyagaiból.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr61907766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.28. 14:01:30

"Aki esetleg egy barlangban töltötte volna az elmúlt két évet (és csak az én blogomat olvassa)"

dear foamy,
I live in a cave and I watch your cartoons via the internet delivered by camel.

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.01.29. 20:16:03

Át kéne adják másnak esetleg és akkor bizony szóba jönne Debrecen. Ha meg nem jüönne szóba, akkor az lenne a kérdés, hogy miért nem?

Nem, rejtegetni fogják a pécsi buktát, amíg csak ott is ki nem szivárog egy őszödi beszéd. Elkúrásban kiválóak a szocik.
süti beállítások módosítása