HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Kenyeret evett a pécsi ámokfutó lövöldöző!

2009.11.27. 08:12 Before

Vezető hírportálunk, az index a pécsi revolveres mészáros lőegyleti tagságát próbálja elsődleges fontosságúnak beállítani. Holott ennek a ténynek a hangoztatása nem más célt szolgál, mint elterelni a figyelmet a probléma valós gyökereiről.  Az illetékesek  természetesen a pánik elkerülésének szándéka mögé bújnak, de akik figyelemmel követték az elmúlt évek össztársadalmi folyamatait, valamint a tudományos kutatások eredményeit, azok egyáltalán nem fognak meglepődni a következő információn!

Figyelem! Kérjük, győződjenek meg róla, hogy kiskorú személy nem tartózkodik a számítógép közelében, amikor a "tovább"-ra kattintanak!

Azbesztuális hírszolgálatunk tudomására jutott, hogy a pécsi egyetemi lövöldöző többszörösen visszaeső kenyérfogyasztó! Sőt, egyes értesülések szerint nem sokkal az ámokfutás előtt is fogyasztott ebből a közismerten veszélyes és addiktív szerből! Köztudott, bár a hatóságok és az illetékes szervek által  mélyen elhallgatott tény, hogy a kenyér micsoda veszélyeket hordoz magában a fejlett társadalmak számára, sőt, globálisan tekintve a Föld teljes népességére nézve.

Ezen szomorú gyilkos, örjöngő vérfürdő hatására újra és újra el kell gondolkoznunk a kutatások eredményein:

- A büntetés-végrehajtási intézetekben fogva tartott elítéltek több mint 98%-a kenyérfogyasztó.
- A kenyérfogyasztó családokban felnövekvő gyermekek 50%-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesíti.
- A XVIII. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon, a háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és a lakosságot olyan járványok tizedelték, mint a tífusz, a sárgaláz és az influenza.
- Az erőszakos bűncselekmények több mint 90%-át kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el. 
- A kenyér alapanyaga a tésztának nevezett szubsztancia. Kísérletek során bebizonyosodott: ebből az anyagból néhány dekagramm elég, hogy egy egér megfulladjon tőle. Az átlagmagyar ennek sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!
- a primitív törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer-, Parkinson-kóros, csontritkulásos esetet jegyeztek fel.
- A kenyér bizonyítottan addiktív. Kísérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták -, és csak vízzel táplálták őket -, alig 2 nap elteltével már kenyérért könyörögtek.
- A kenyérfogyasztás sok esetben csak előkészítője a "keményebb" élelmiszerek, mint például a vaj, lekvár, méz fogyasztásának.
- A kenyérről bebizonyosodott, hogy magába szívja a vizet. Mivel az emberi testet több mint 90%-ban víz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat a szervezet molekuláris összetételében.
- Egyes kísérletekben az újszülöttek köhögtek a kenyértől.
- A kenyeret 200 Celsius-fok körüli hőmérsékleten sütik. Ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztit egy felnőtt embert.
- A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen megkülönböztetni a tudományos tényeket a statisztika álruhájába burkolt, értelmetlen locsogástól.

Az ijesztő adatok ismeretében a következő korlátozó intézkedések foganatosítását javasoljuk:
- A fiatalkorúak kenyérvásárlásait be kell tiltani.
- Azonnal felvilágosító kampányt kell indítani az összes médiában "Mondj nemet a veknire!" jelszóval.
- Minden kenyérféleséget 300%-os büntető adóval kell megterhelni a kenyér által okozott ártalmak költségeinek fedezésére.
- A kenyérfogyasztást reklámozásának gátat kell szabni.
- Az iskolák környékén kenyérmentes zónákat kell kialakítani.

5 komment

Címkék: azbeszt abszurdisztán hülye index pécsi lövöldöző

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr301555679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spajzcetli 2009.11.27. 20:08:14

... nagyon jóóóó!!!
Szellemes Szendi Gábor paródia!...
A feleségem olvasta a legutóbbi könyvét(is). ...Azóta keményen meg kell harcolnom a napi pékárú adagomért (is)... :))

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.11.28. 09:30:57

@spajzcetli: a kenyeres szösszenet sajnos nem saját szerzemény, bocsánat, ha esetleg úgy tűnt. Nem láttam szükségét feltüntetni, mivel annyira közismertnek véltem.
Az én írásom alapvetően arra a baromságra próbált volna rámutatni, hogy micsoda értelmetlen hisztériakeltés folyik bármilyen témában. Valaki lövöldözött, hú, ez egy lőegyletes, ergo minden lőegyletes minimum ideggyenge, elmebeteg, potenciális tömeggyilkos. A legalja kategória ilyet megírni...

spajzcetli 2009.11.28. 22:52:22

@Before: …huuuuuuu!, valóban!...
Rákerestem a google-al a szövegre. Már számolatlan helyen megjelent korábban, ahol ez eddig sohasem „jártam”, pl. www.otkenyer.hu, keresztény –meleg portál :)) Hogy eddig nem botlottam bele, azt jelenti –szerencsére!-, hogy kevés időt töltök netezéssel. Többnyire olyan hívságos haszontalanságokkal, múlatom Isten drága idejét, mint: család, munka, barátok, olvasás, kertészkedés, túrázás… :))

Szendi Gábor Paeolit táplálkozás c. könyvében tudományos alapú –vagy annak látszó!:))- érvek felsorakoztatásával –szellemes stílusban!- ágál a cukor, burgonya, tej, tejtermékek (kivétel a sajt), gabona (kivétel a zab) és gabona alapú ételek emberi fogyasztása ellen…

A hisztériakeltés nem újdonság, mindig is éltek vele, manipulációs szándékkal. Magyarországon ebben politikusaink és begőzölt, vak híveik, valamint haszonleső pojácáik az élenjárók! Legújabbak: hvg.hu/itthon/20091127_fidesz-hulyeseg.aspx, vagy www.fidesz.hu/index.php?Cikk=142383

nadivereb 2009.11.30. 20:35:43

Elfelejtetted, hogy a H1N1-ben meghaltak 100%-a bizonyítottan fogyasztott már kenyeret.
süti beállítások módosítása