HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Szakállas bácsik

2010.02.16. 21:00 Before

Az szdsz nevű fostenger még javában hömpölygött, amikor a még veretes balfasznak is  túl szánalmas Semjén Zsolt nevű senki megpróbálta a liberalizmust gyakorlatilag a pedofíliával egybemosni, egyenlőségjelet téve közéjük. Nyilván ismeretes az elhíresült mondata, miszerint az szavazzon a liberálisokra, aki az szeretné, hogy a gyerekének első szexuális élménye egy szakállas bácsi legyen. Persze a mi liberális demokráciánknak az egyik nagy előnye, hogy minden baromnak megvan a joga a saját véleményéhez, így ennek a gyökérnek is. Mondjuk sokat súlyosbít a helyzeten, hogy Tömjén Zsolt a fidesz nevű párthányásnak egyik vezető politikusa, aki éppen kétharmados felhatalmazásért szopja a nép faszát.
Még ezzel se lenne baj, ha nem jelenne meg szinte havonta egy hír, ami ehhez hasonló, néha döbbenetes kiterjedésű keresztény gyerekmolesztálásról szól. Egy átlagos pedofil is simán megérdemelné, hogy tompa műanyag késsel, érzéstelenítés nélkül kiheréljék, de ezek ad hoc jellegű kapcsolatok, a kedves papbácsikra viszont konkrétan rábízzák a gyerekeket. Persze így már rögtön érthetőbbé válik a pártelnökbácsi felfokozott nyilatkozata, kedves hittársait félti egyre nyilvánvalóbban a pedofil-konkurenciától. Odáig már nem mennék el a logika fényes ösvényét taposva, hogy vajon mindez hogyan kapcsolódik a minél több gyereket áhító kijelentésekhez, tényleg túlzás lenne.
Való igaz, ez egy igazi "azbeszt megbassza, anyuka" írás, nem is vagyok rá büszke. De akárhányszor újabb és újabb pedofil erőszaktevő papokról olvasok, felbukkan bennem ennek az embernek látszó tárgynak a képe, megemelve nem csupán a vérnyomásomat, de a gyomrom éppen aktuális tartalmát is. Semjén Zsót, rohaggyá' meg!
 

Szólj hozzá!

Címkék: politika azbeszt semjén pedofil papok

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr31764458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása