HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Miért nem működhetnek a korrekt megoldások?!

2008.09.29. 18:07 Before

Boldogágos fiatalkoromban játszottunk olyat, hogy ha jött egy új tag a társaságba, valamilyen állathangutánzós játékot kezdtünk és a törzstagok persze összebeszéltek az újonc háta mögött, hogy majd a legidiótább hanghatásnál mindenki kussol, csak a zöldfülű ad bele apait-anyait. Ez mindig bejött, az addigra bemelegedett játszótárs tiszta lelkesedésből üvöltött bele a néma csendbe, hogy pár másodperc múlva zavarodottan nézzen körbe. Hoppá, megszívta!
Na, van itten ez a kis vihar a biliben. Arnóth képviselő (nem feltétlenül állítanám, hogy pillanatnyi) elmezavarában akasztást ígért egy (vagy több) mszp-s képviselőnek. A dolgon nincs mit szépíteni, a képviselő úr szépen, jól érthetően artikulál, ráadásul hangereje van hozzá, valahogy úgy járhatott, mint a fenti kis történetben a lelkes újonc. Hát, meghallották, azannyukpicsáját.
Innentől kezdve a dolog folyhatott volna szép nyugodtan a maga medrében, a képviselő kijelenthette volna, hogy az éppen meglazult zakógombjára kiabált mérgében, hogy "Lógni fogsz (te fránya gomb)!", meg, hogy ez csak az írói-színjátszói munkásságának a része, de minő meglepetés, nem így történt. Arnóth úr, akit amúgy nem magasztalnék, elhagyta a magyar szokásokat és vállalta tettei következményét. Lemondott. Aztakurva. Így is lehet?
Szép a példa, de mégis aggályos, hogy sokan kövessék, hiszen seperc alatt működésképtelen lenne az ország. A parlamentben mindenki lemondhatna a hét végéig (ennyi pozitív hozadéka azért mindenképpen lenne), aztán jöhetnének a vezérigazgatók, osztályvezetől, szépen sorba lefelé, holnap pedig azon vesszük észre magunkat, hogy a villamosvezető lemond a Margít-híd kellős közepén, mert elfelejtett belenézni a visszapillantóba.
Persze, lehet, hogy mégse így történne. Legalább elgondolkozni nem ártana a módszeren!
 

4 komment

Címkék: politika politikus hülye azbeszt arnóth

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr46687714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.29. 19:05:26

szerintem csak arra gondolt, hogy igazolatlan hiányzása lesz az mszp-s képviselőnek, vagyis el fogja lógni az ülést.

Platschu · http://platschu.blogspot.com/ 2008.10.03. 23:49:01

Annyira nem ismerem a részleteket, de nem hinném, hogy önként mondott volna le, hanem inkább lemondatták a nagyobb jó érdekében. Hiszen a Fidesznek érdeke a megszerzett politikai előnyét megtartani és egy ilyen szélsőjobbosnak ható megnyilvánuláson még csámcsoghatott volna a másik oldal annyit, hogy százalékokat veszítsenek...

2008.10.08. 10:57:02

Érdekes, hogy amikor Kuncze kurvaanyádozott bele a mikrofonba, amit elfelejtett kikapcsolni, semmi felháborodás, lemondás, de még csak bocsánatkérés se történt.
Egyébként mi az, hogy működésképtelenné válna az ország? Miért, most működik?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.10.08. 11:50:14

Kurvaanyáztak egy páran a parlamentben a Kunczén kívül is, de az azért köszönőviszonyban sincs az akasztással való fenyegetőzéssel.
süti beállítások módosítása