HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Már megint keresnek

2009.01.31. 09:08 Before

Ja, ez a szokásos, unásig ismert keresőkifejezéses post, de most van benne egy kis csavar. Néha ugyanis annyira megdöbbentő szavakkal találnak ide a kedves látogatók, hogy az ember csak nem tud ellenállni a természetes kíváncsiságának és megpróbál a dolgok mélyére nézni. Például, hogy egy adott kulcsszóval mekkora elszántság kell, hogy idetaláljon valaki, vagyis hanyadik vagyok a találati listában. Néha ezért rá szoktam keresni, az eredmény pedig... nos, néha kimondottan megdöbbentő.

clitoris
Kezdjük azzal, hogy én ezt a szót nagyjából sose írnám le. Van neki rendes magyar neve, úgy mondják, hogy csikló. Hacsak nem kezdenék hirtelen orvosi mélységű felvilágosító kampányba, tuti nem írnám a görög nevén. A legszebb az egészben, hogy öt látogatóm is jött a clitoris irányából, ez pedig annyira felcsigázta az érdeklődésemet, hogy rákerestem. Rögtön azzal kezdtem, hogy magyar nyelvre szűkítettem a találatokat, majd akkurátusan végignéztem az első 10 oldalt. Semmi. Nyilván borzasztó kitartás kell hát, engem a csiklóval megtalálni, de hogy ezt egy héten belül öt ember is megtegye (2008 október óta pedig összesen 10). Hihetetlen. Leszűkítettem site:blog.hu-ra, és most jött a döbbenet. NINCS BENNE AZBESZT! Egyáltalán. Hogy a fonnyadt répában találtak akkor ide???

kiflikoch
Erről már írtam egyszer, amikor megdöbbentően sok találatot kaptam ezzel a kulcsszóval. Akkor - sajnos - nem néztem meg, hogy hanyadikként dob ki a google, viszont írtam egy postot a kiflikoch elkészítéséről. Utána pár nappal második(!!!) voltam, azóta kicsit visszacsúsztam a helyezésben, most stabil hatodikként kerülök elő.

olimpia+étterem
Mindenkinek ajánlom ezt a kellemes és - a minőségéhez mérten nagyon - olcsó éttermet. Amióta postot írtam róluk állandó listavezető a kulcsszavak között. Hozzám már csak az igazán kíváncsiak jutnak el, mivel a 22. helyen található a postom.

Geronazzo
Jajj. "Ifjúkori" tévedéseim egyike. A blog indulásakor írtam 2-3 bulvárpostot, meg egyet külön Genyórázó Máriáról is. Ennek már több, mint fél éve, de összesítettben még mindig a legtöbb találatot hozza. Nem fogom bemásolni az összes kombinációt, de már a számosságuk is elborzasztó: huszonkét különböző keresőkifejezésben szerepel a neve. A legnépszerűbb (három találat október óta) a "Mária+Geronazzo+pornoja+ingyen+letöltése" kifejezés, amivel a döbbenetes hetedik találat vagyok a google-n.

brutális+gyerek+baszás
Nem is tudom, elsőre azt mondanám, kíváncsi lennék, milyen beteg lélek keres ilyesmire, aztán rájövök, hogy nem, mégse vagyok kíváncsi. Jobb tudatlannak lenni. Az azbeszt egyébként a negyedik a találatok közt, de amúgy nem releváns, mivel három mondatban szerepelnek a szavak, külön-külön.

tv+filmekből+erotikus+jelenetek+családon+belüli+sex+anya+fia+szex
Igen specifikus és határozott a kedves kereső érdeklődése. Első tízenegynéhány oldalon nem jövök fel, blog.hu-ra szűkítve a nyolcadik helyen.

www.apa+lánya+sex+ingyen+magyar
Megint egy no comment keresés, ráadásul egy igazi internetguru jóvoltából. Az első 20 oldalon nem vagyok megtalálható, de még a blog.hu-s szűkítés első 10 oldalán se! Ez a szerencsétlen vajon hogy a faszba talált meg???

buzivá+válás+elkerülése
A rettegő olvasóm igen hamar idetalált, ugyanis rögtön a másodikként jön fel az azbeszt, de túl sokat nem ért neki a találat, mivel ilyen recept amúgy sincs. Persze tökéletesen megértem, ha valaki el szeretné kerülni, hogy buzivá váljon, de minél hamarabb megérti, hogy ez csupán a társadalom erőszakos pressziója, annál gyorsabban képes lesz megbékélni a dologgal.

Rejtélyes számok
Ez nem igazi  kulcsszó, viszont állandóan tele van velük a keresőkifejezések listája. Hiába keresek rá a bonyolultabbakra, eleve 3-4-5 találatot ad maximum, de azbeszt nincs bennük. Tudja valaki, hogy a fenébe kerülnek ilyenek a listába? 1_13571_, 1_6350, 1_361, 0, 1, 1_89, meg hasonlók.

szőröspina.hu
Ezen igen kitartóan tudtam röhögni. Persze ízlés dolga. Amit nem értek az az, hogy a fenébe keveredett hozzám az illető. Az első húsz oldalon nem szerepelek, a blog.hu-s szűkítés második oldalán viszont ott vagyok, a következő kontextusban: "mert a szőrös pina rettentő csúnya. ..... Asszem írok is a blog.hu adminnak, hogy cikklopás van, hátha rányomják a szivargyújtót..."
Azért tettem be az idézetet, mert ez talán azonnal magyarázatot ad a következő roppant érdekes keresőkifejezésre:

maszturbálás+szivargyújtó
No comment. Vagy a lyukba fér be neki, vagy valami még betegebb, amit egészen biztos nem akarok elképzelni... (A post szellemiségének megfelelően azért rákerestem, a hetedik találat vagyok, a gyanúm pedig beigazolódott, valóban abból a postból és kommentből való.)

szetkurt+pinak+megjelenitese
Naccerű. Kilencedik, egyben utolsó találat a google-n, természetesen az egész oldalról összeszedett szavak adják a relevanciát.

pénzbedobos+gyerekjáték
Na, ez is egy X-akta, 56 találatból egy se hivatkozik rám.  Nincs is ilyen jellegű postom. Viszont már alig várom a jövő héttől az "x-akta" találatokat... :D

Végezetül pár címszó, csak úgy, amikre már lusta voltam rákeresni:
- terhes+baszás
- anyák+basznak (ezek olyan kedves, kultúrált megfogalmazások)
- basznák+valakit (220-at? Vagy fordítva?)
- indul+a+vonatom+bazdmeg (akkor siess, baszdmeg!)
- százalék+homo+szekszuális+aids (siralmas, hányan keresnek úgy, hogy "szekszuális")
- brutális+seggbe+baszás (szeretnéd, mi?)
- kover+pasik+kis+penisszel (ha nagymellű, jóseggű szőke csaj vagy, engem kerestél!)
- ókori+görög+fiúknál+a+pettingelés (könyvtárnyi szakirodalom lehet a témában)
- nok+kefelnek+kutyakkal (van egy ízlésük... meg neked is)
- pénisz+ferdeség+mértéke (1 fock?)
- basznak+nő+férfi (hú, az ma már nem divatos!)

9 komment

Címkék: google azbeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr95913777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.31. 12:02:43

De jókat nevettem! Ezek nagyon jók! De hogy a francba van az, hogy te ennyire "húzod ide", vonzod a perverz állatokat?

homo+szekszuális = őrületesen jó!
basznák+valakit = ilyen nyelv-tannal? :-)
buzivá+válás+elkerülése = közröhej

Azt hiszem, tényleg rászánom magam, hogy elolvasgassam a blogodat, értelmezzem, aztán (talán) kitegyem a blogajánlómba, mert egy ilyen oldalt (talán) másnak is látnia kell!

Máskülönben OFF:
Irtózatos egy dolog, mikor "rád rontanak" vagy ezren, és percenként annyian nézik meg az oldaladat, mint előtte naponta! És ez semmi, de sokan még hülyeségeket is pofáznak, meg kioktatnak, és nekem mosolyogva vennem kell az akadályokat, mert "erre születtem"... Ha-ha-ha.
ON

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.31. 12:11:26

@Tom Bobb: Ez van, így működik. :)
Nézd meg a "Technikai azbeszt" postomat, még valahol az első pár darab között van.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.31. 12:31:48

Én vagyok ostoba (fáradt már?), de nem találok ilyen postot, viszont láttam, hogy milyen hamar INDEX-címlapra kerültél, és hogy mennyi látogatód volt! :-)

Tehát egy darabig nálam sem lesz vége, ugye? :-) Eljutok majd 4 ezerig? :-)

(Ha-ha-ha.)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.31. 12:36:38

Ja, bocs, az egy másik post.
Itt van, amire gondoltam:
azbeszt.blog.hu/2008/06/11/villamazbeszt_avagy

Az, hogy mennyi látogatód lesz függ sok mindentől. Naptól, napszaktól, témától. Nekem itt eddig 3 címlapom volt, ebből legtöbbet az első hozta, pedig az alig volt kint, ráadásul vasárnap este került ki, hétfő reggel fél nyolckor pedig le is szedték. Ha kint marad még délelőtt, szerintem legalább még ennyi lett volna. De ez a témának volt köszönhető. A másik kettő 2-3000 közötti látogatottságot eredményezett és nagyságrenddel kevesebb kommentet.
Azt pedig ne hidd, hogy innentől kezdve bérleted van a címlapra, ez nem így működik...

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.31. 12:54:28

@Before: Dehogy hiszem! Amit írtam, igaz volt, és nem száll a paci alattam, mert nem szárnyas: nekem elegendő a "természetes" látogatószám-emelkedés, hiszen így azért jobban oda tudok figyelni, mi érdekli az embereket, melyek a látogatottabb, érdekesebbnek tartott cikkek, hol vannak visszajelzések. Tudok, a 66 komment már olyan irányba megy (eddig annyi van), amit én, ha ide jönnék olvasgatni, el sem kezdenék betűzni, mert jobban szeretem a kevesebb, maxi 20-25 kommentet.

Az viszont tény, hogy ezt a sorozatomat legalább 20 részesre tervezem, és ha pár "nemtetszikdeolvasnifogom"-szerű véglény berak engem az RSS-ébe, lesznek olvasóim, ha csak a folytatásoknál is! :-)

A FED-es dologban talán igazad van. Talán nem. :-)

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2009.02.01. 16:18:21

Én a Kőszeg ostromával vagyok hatodik a google-n...
Ezen azért kicsit meglepődtem...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.02. 15:56:50

Én újabban ezen szoktam a legjobban nevetni (viszonylag gyakran előjön):

BUZI+jelentése

Illetve (bs395 blogján már említettem):

óvszer+lényege

Ó, istenem, egy újszülöttnek minden szó új... :-)

A föntiek közül messze a legjobban az

indul+a+vonatom+bazdmeg

en röhögtem. Mikre rá nem veszi az embert a kétségbeesés. :-)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.02.13. 09:32:37

Follow up: A clitoris immár 22-re emelkedett!!! Most már ugyan szerepelek legalább a google-találatok között, mert ez a post feljön, de csak blog.hu-s szűkítéssel.
süti beállítások módosítása