HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Ripityom

2010.02.08. 15:41 Before

Az mszp roppnt felelősségteljes és nagylelkű párt. Az elmúlt hetekben egyre többet hallani itt-ott, hogy igazi konstruktív ellenfél szeretne lenni. Először Bajnai miniszterelnöktől hallottam (egy osztrák gazdasági lapnak nyilatkozott), hogy nemzeti összefogásra, együttműködésre lenne szükség. Az kell az országnak. És akkor jó lesz.
Aztán megint felmerült, bár csak fél füllel hallottam az inforádióban, hogy az mszp egy nemzeti minimumról szeretne megállapodást. (Hogy ez mit jelent, máig homály fedi, de tartok tőle, hogy amúgy semmi komolyat.)
Szegény Konstruktív Szocialisták megint lyukra futottak a múlt hét végén, amikor is fennhangon (és roppant előzékenyen) hívták a fideszt, ugyan mérjék már össze a programjaikat. A fidesz székházától idáig hallatszott a röhögés, szegény Mesterházi jelölt pedig felháborodottan hápoghatott, amikor lekomolytalanozták. Érthetetlen persze, hogy miért. Gondolom a sornak még távolról sincs vége, messze még április 11.
Nekem egyébként erről az egészről szinte azonnal beugrott egy kép...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utóirat:
A fidesz akármicsodája, aki épp aktuálisan kiröhögte a szocikat, megemlítette, hogy a pártnak már három éve van programja (bár ezt a kutya nem kérdezte tőle). Bevetettem minden kapcsolatomat és sikerült megszereznem a fidesz programját! Holnap pedig egy nagy, átfogó postban ország-világ szeme elé tárom! Stay tuned!

4 komment

Címkék: politika hülye azbeszt abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr911739480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.02.08. 23:18:23

Van a Fidesznek programja?
Akkor nagyon titkoljak.

Harom evig csak azt szajkoztak, hogy minden szar amit az MSZP csinal.
Ha hatalomra kerulnek akkor kit fognak szarozni?

nézz · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.09. 00:01:25

Feltétel elolvasom, hogy milyen programot tervezett.

tony zionist 2010.02.09. 00:56:39

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

"Harom evig csak azt szajkoztak, hogy minden szar amit az MSZP csinal."
és, nem volt igazuk?

"Ha hatalomra kerulnek akkor kit fognak szarozni?"
a magadfajta MSZP-s köcsögöket a prohardverről :D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.02.09. 07:11:27

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: ha csak három évig szajkózták volna... 8 éve másról sem szól az ellenzékiség. Node, ez a post most nem a fidesz szarságairól szólna, majd lesz olyan is.
süti beállítások módosítása