HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Gyerek gyereket

2008.06.02. 17:58 Before


11 éves lány szült Miskolcon

Index/MTI
2008. 06. 02., 17:08

Tizenegyéves lány szült gyermeket Miskolcon. A 3150 grammal világra jött Miranda nevű kislány jól van, csakúgy, mint fiatal anyja. A kismama terhessége 21. hetében jelentkezett tanácsadásra - adta hírül a Borsod Online.

A Borsod Online szerint a 11 éves lány az elmúlt hét szombatján hozta világra gyermekét Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházban. A szülés komplikációmentes volt.

A kismama terhességes 21-ik hetében jelentkezett tanácsadásra, azaz addig ellátatlan volt. Gyermekét, terhessége 38-ik hetében hozta világra. Miranda 3150 grammal látta meg a napvilágot.

Berkő Péter, a megyei kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának vezetője a honlapnak elmondta: tavaly 133 szülő nő volt 18 éven aluli. Közülük nyolcan még nem töltötték be a 14. életévüket.

Idén három 13 évest, tizenhat 14 évest, huszonkilenc 15 évest és negyvennyolc 16 évest vettek fel az osztályra szülésre vagy egyéb nőgyógyászati beavatkozásra. Mint a főorvos elmondta, néhány napja ment haza az osztályról kisbabájával egy 17 éves kismama, akinek a mostani volt a harmadik császármetszéses szülése.

Nehéz erre mit írni, ez alapvetően a "no comment" kategória.
Igen, biztos cigányok voltak. Nemérdekel.
Barátainknak épp 11 múlt a lányuk, heti rendeszerességgel találkozok vele, megpróbáltam őt elképzelni, amint
  • szexuális életet él
  • terhes
  • gyereket szül
  • gyereket nevel
Gyerek szül gyereket, hihetetlen.

Szólj hozzá!

Címkék: azbeszt éves 11 szül gyereket

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8499812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása