HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Kinek az érdeke?

2008.06.05. 23:40 Before

Úgy gondoltam, nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert egyrészt minden szánalmassága mellett is teljességgel érdektelen, másrészt pedig pont ez a célja, hogy foglalkozzanak vele, megjelenjen a neve, "hír" legyen, tényező.
Most mégis itt ülök és megint Geronazzó Máriával foglalkozok, közben csendben imádkozok, hogy éjszaka ne sikoltozva ébredjek rémálmomból. Oké, túljutottam az első sokkon, már a vákuumpumpából éppen kiszabadult fejű, öregedő plasztikcsirkét is képes vagyok egyfajta zsibbadt rezignáltsággal szemlélni. Pedig délben Vastagbőr kollegától megtudtam, hogy kedvenc Máriánk úgy rászívta magát végzetes szájszervével a hazai bulvártérképre, hogy pajszerral se lehetne lefeszegetni róla, a csodálatos tévékettő csodálatos reggeli "műsorában" közhírré tette, hogy "megbaszatott". Azt is csak töltött paprikát mozgatta meg bennem, amikor tepsiszáj asszonyság honlapjára kattintott (teljesen magától!) az egerem és megcsodálhattam másfél liter spermától csillogó, kifutópálya méretű "ajkait".
Ami kibaszta a biztosítékot, az az esti index, aminek a címlapján nagybetűkkel olvashattam, hogy Geronazzo Mária különleges ajándékkal lepi meg videójának letöltőit; kicsit konkrétabban leszopja minden tízezrediket.
Nos, tegye, sőt, menjen haknizni, szopja le az országot, ha lehet, kezdje rögtön a parlamentben, ott rájuk férne már, hogy kieresszenek egy kis gőzt, meg némi anyagot a fejekből.
Ami az egészben viszont felfoghatatlan számomra, az az, hogy ez az egész, onnantól kezdve, hogy egy eszét vesztett nő, szívós munkával annyi műanyagot juttat a testébe, hogy, ha a szervezete elkezdené kivetni magából, három napig csak barbibabákat szarna, egészen addig, hogy súlyos pénzekért "pornósztárrá" avanzsált, ki a hétkerekű harci lófaszt érdekel?
KINEK AZ ÉRDEKE, ezt folyamatosan adásban, és címlapon tartani? Miért kell - ezen érdekek mentén - a békésen tévézgetőnek, az online médiát olvasgatónak folyamatosan szembesülnie ezzel a felettébb gusztustalan, de annál érdektelenebb szarsággal? Azt tudjuk, hogy Geronazzo egymilliót fizetett Kovinak a forgatásért és a "teljesítmény" mellett pénzt akar vele keresni. Mivel a lelkem mélyén kucorgó naív kisgyerek még mindig képes hinni, hogy ilyesmit épelméjű ember önként nem tart hírben, vélelmezem, hogy pénz áll a dolog mögött. Az index meg szépen lemegy stricibe felnőttfilmes managerbe és tartja a markát, nem zavartatva magát a belehulló forintocskák enyhe spermaszagától?
Tényleg nincs alja ennek az egésznek?

3 komment

Címkék: video ingyen letöltés bulvár pornó kovi mária szopás azbeszt hányás geronazzo

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr91506050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AvgDvl 2008.06.08. 21:33:01

"...hogy Geronazzo Mária különleges ajándékkal lepi meg videójának letöltőit; kicsit konkrétabban leszopja minden tízezrediket. ..."

Én ezt inkább fenyegetésnek veszem.

Vaszics · http://ingyenajandek.freeblog.hu 2008.06.12. 17:16:44

A letöltőket csak a saját lapján számolja, vagy ebbe beletartoznak a torrent oldalak is? :))

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.12. 19:00:27

Szerintem ott a feltöltőket érheti a megtiszteltetés...
süti beállítások módosítása