Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Romantic Story

2008.07.02. 13:13 Before

Tegnap óta baszkurálta a szemem egy rövid cím az index alján (fizikai és egyéb értelemben is kiválóan jellemzi a velvetet ez a pozícionálás), de most valamiféle uborkás (értsd: szezon) okból rákattintottam. Normális postot írni nincs időm, alibiből meg nem akarok, de ez azért úgy elvarázsolt a dolog kellemes összetettsége és humánuma miatt. Lássuk csak:

Több mint 150 felvétel készült arról az ötvennégy éves amerikai nőről, aki rendszeresn közösült kutyákkal, míg a barátja filmezett. Az asszonyt a fia buktatta le, majd a rendőrség bestialitás bűntette miatt letartóztatta. A felvételeken szereplő három ebre szomorú és rövid jövő vár, ugyanis a seriff hivatala szeretné minél hamarabb elaltatni őket annak ellenére, hogy tudják, a kutyák csak áldozatok. Az állatok ugyanis annyira elvadultak, hogy képtelenek lennének visszaszokni a normális emberekhez.

Na, hát, először is szeretnék szívből gratulálni a produkció összes résztvevőjének!
Nyilván, a kutyákkal kefélő nő lenne a leghálásabb azbeszt-téma, bénítóan elmebeteg és gusztustalan az összes létező vonatkozásával egyetemben. Azonban pont az ilyen fokú trivialitása teszi kevésbé érdekessé, mi a fenét lehet még rugózni egy ilyen témán, hogy úgy mondjam, a dolog önmagát adja el.
Ami végül erre a rövid azbesztelésre késztetett, az a dolgot körülvevő további bűbájos emberi megmozdulások.

Anyuci pici fia...

Ez nagyjából sehogy se fér bele a fejembe. Az én kapcsolatom az anyámmal elsősorban a kölcsönös tiszteleten és szereteten alapul, amúgy kissé felnőttesen, de szerintem ezzel nagyjából az anya-fiú kapcsolat érzelmi skálájának az alsó középkategóriájában mozgunk. Nem az a mindent elsöprő, kritikátlan imádat jellemzi a viszonyunkat, de még így se jutna soha a büdös életben eszembe, hogy feljelentsem. Még akkor se, ha embert ölne, maximum megkérdezném tőle, hogy mit mondott az illető anyám virágaira és hogy a tulipánok, vagy a rózsák alá kívánja-e temetni.
Oké, gondolom, ha valamiért lennék olyan pofátlan, hogy belebámulnék a saját videókazettáiba és azokon éppen kutyákkal látnám kefélni, meghökkennék. Az is biztos, hogy kétszer is átgondolnám a puszilkodás kérdését, de hogy feljelentsem... Nonszensz. Az anyám, bakker, még ha nem is kerül sittre, akkor is a franc nem akarja, hogy meghurcolják, vadidegen emberek nézzék a videókazettáit, még ha utálnám, akkor is az anyám, jár neki egy minimális kitüntetett tisztelet, az emberi méltóságának megőrzése.

... és az állatbarátok

Miután jól kiundorodtuk magunkat, nincs is jobb, mint a dolog egyetlen ártatlan szereplőjén kitölteni férfias undorunkat: a kutyán. Pusztuljon a férgese, ha már úgy elvadult a pinától. El bírom képzelni, micsoda vérszomjas vadság lehet úrrá azokon a jószágokon, akiket emberi genitáliákra szoktattak, végre megvan a magyarázat az öreglányok hiperagresszív ölebeire! Az a sok tejszínhab, meg májkrém, ugyebár...
Miközben idehaza Kannácska harapós izéjét szakértők serege próbálja harci kutyává varázsolni, ahelyett, hogy valamelyik megrágott öreg agyonvágná a járókerettel, addig a szabadság hazájában szemrebbenés nélkül vinnék a sintértelepre a fáradt nyelvű jószágokat. Érdekes kérdés, hogy ha annyira elvadultak, vajon hogy mert az az asszonyállat alájuk feküdni. Nekem itt valami bűzlik. Kutyába se veszik a jogaikat!

Éljenek az értelmetlen postok!

Él bennem egyfajta hit, hogy a néha-néha idetévedők esetleg találnak némi mélyebb gondolatot tőlem. Most igyekeztem ezt a képet kicsit rombolni. Ennek a postnak nincs értelme, nem fogalmaz meg nagy gondolatokat, nem létező társadalmi problémákat kíván felfedni, egyszerűen csak nettó feszültséglevezetés, a meghökkenésre adott ösztönös reakció.
Kérem nézzék el nekem a kedves látogatók, cserébe - ígérem - nem fogom molesztálni a kutyáikat!
 

5 komment

Címkék: szex kutya anya feljelentés azbeszt fia bestialitás

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7549509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.07.03. 00:49:03

én se értem.
ha leszopnak egy kutyát, akkor az neki trauma?

nadivereb 2008.07.03. 14:09:50

Én még a hölgy barátjára is kíváncsi lennék, aki filmezett. Őt nem kell elaltatni a trauma miatt?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.03. 14:16:47

Hehe, jó kérdés. Az az helyzet, hogy engem ez a rész foglalkoztatott legkevésbé, az emberek hihetetlen beteges mértékben képesek perverzek lenni, kívülállóként meg úgyse tehetünk mást, mint benyögni a nagy "húúú" meg "hááá" izéket. Alkalmas pillanatban biztos hihetetlenül frappáns nyelvi leleménnyel tudnám alázni ezeket az embereket, de abszolút demotívált vagyok a témában...
Legjobban az akasztott ki, hogy a saját kölyke nyomta fel a nőt. Mondjuk jó kérdés, hogy a gyerek milyen fajtájú lehetett... :DDD

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.07.03. 18:00:01

vagyis a gyerek örüljön, hogy nem ugat? :-)

Platschu · http://csillagkapu.hu 2008.07.05. 20:22:07

Még inkább kutyával csinálja, mint valaki más gyerekével. Ez még a kisebbik rossz. Persze aki ilyesmit néz, annak is lehet egy lelkivilága. Mindenesetre egészségükre, ez legalább biztonságos szex.
süti beállítások módosítása