HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Mire jó egy buzi? És sok?

2008.07.25. 06:30 Before

Lássuk be, egy buzi nem jó semmire. A buzi a társadalom ellensége, az antimagyar liberális ordas eszmék megtestesítője, egy élő ánuszrózsa, amit minden magyar (bocsánat: MAGYAR!!!) undorral szemlél, akinek egyetlen célja, hogy buzivá tegye a gyerekeinket és így kihaljon Emese vére. A buzi nem termel semmilyen hasznot, hiszen napjának nagy részét azzal tölti, hogy megfelelő pávatollat keres, amit majd publikusan a seggében viselhet. A buzi nem mossa le az autónkat, nem hozza ki a foltot a ruhából, még annyit se ér, mint a tampon, hiszen nem lehet vele úszni, biciklizni, vagy szörfözni.
Tehát egy buzi nem ér semmit. És mi a helyzet sok buzival? Sokat ők se érnek, viszont egy valamire biztosan jók: hivatkozási alapnak.

Defíniáljunk

Na, most itt jön a dolog neheze, ugyanis kéne egy alapos felmérés a témában, erre azonban nyilvánvalóan nincs lehetőség. Marad tehát egy durva becslés. Metszetet keresünk. Nem, nem elrabolt műkincset, hanem a matematikai értelemben vett metszetet: halmazokét. A két halmaz kiválasztása első olvasatra esetlegesnek tűnhet, azonban van mögötte koncepció. Tehát a halmazok:
1, a melegtüntetésen vörös fejjel óbégató, fújoló, sípoló, tojással, bűzös vegyszerekkel, extrém esetben kővel és molotov-koktéllal dobálózók, az interneten a melegek jogainak gyakorlását bármi áron betiltani akarók, az agresszív fellépőket megértők, biztatók, extrém esetben a buzikra halálbüntetést kívánók halmaza.
2, a XII kerületi turulszobornál tegnap tüntetők halmaza.

Becsüljünk és becsméreljünk

Úgy gondolom, nem állok messze a valóságtól, ha azzal a feltételezéssel élek, hogy a két halmaz metszete kimondottan jelentős. Nem állítom, hogy teljes az átfedés, már csak a nyalarási szezon miatt sem, de szerintem a "javarészt" kifejezés kellemesen és meglehetős pontossággal árnyalja a helyzetet. 
És akkor jön a hoppá: aszongya az egyik drága szónok - aki tegyük hozzá egy engedélyezett, közpénzen biztosított felvonuláson szónokol éppen - hogy bezzeg a buzik. Azoknak lehet. Ilyen szintű pofátlanságtól az agy egyszerűen ledobja az ékszíjat, az ember csak pislog és súlyos agykárosodást kockáztatva próbálja elképzelni az ilyen gondolatmenetet. Persze képtelenség, nincs átjárás a normális gondolkodás és az ennyire befordult, beteges eszmefuttatás között.

Miért jó szélsőségesnek lenni?

Elsődleges előnye a dolognak, hogy nem kell gondolkozni. Rögtön pontosítanék, mert a dolog nem ennyire egyszerű, inkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy a gondolkodásban a szélsőségest nem gátolják az olyan maradi dolgok, mint a tények, vagy más emberek érzései. Bármilyen baromságot össze lehet hordani, azt a látszatot keltve, mintha valami hihetetlen szellemi teljesítmény állna a dolog mögött. A szélsőségest nem zavarják a gondolatmenetbe egyáltalán nem illeszkedő dolgok, a logika alapvetően ellenséges fegyver az igazak ellen.
Ha még erre a kevés agymunkára se hajlandó valaki, akkor sincs baj, mivel szélsőségesként abszolút működik a mások által kitalált hülyeségek kritikátlan visszaböfögése, mantraszerű ismételgetése
Kényelmes is a szélsőségesség, mivel a társadalom nagy részét jellemző bizonytalanság, tépelődés egyáltalán nem támadja a szélsőséges pszichéjét, a teljes magabiztosság kifejezetten jót tesz a testi-lelki egészségnek. Hasonlóképpen kellemes érzés a felsőbbrendűségi tudat.
Az is jó benne, hogy művelté tesz és széles látókört eredményez. A szélsőséges hihetetlen történelmi és tényszerű tudással rendelkezik, ami tudásra szintén vonatkozik a kritikátlan elfogadás, de hát ez ugye már szerepelt is az előnyök között.

Két megjegyzés a végére:
- szélsőségesnek lenni nem csupa öröm és napfény, mivel a szélsőséges általában súlyosan elnyomottnak, kizsákmányoltnak, átvertnek érzi magát, igazságtalan és ellenséges közegben kell élnie.
- a szélsőségesség alatt mindenféle bigott, fundamentalista szélsőségességet értek, legyen az vallási, rasszista, baloldali, vagy jobboldali szélsőség.
 

15 komment

Címkék: magyar röhej tüntetés azbeszt melegfelvonulás turulszobor

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr69584695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.07.25. 08:01:22

"Ha még erre a kevés agymunkára se hajlandó valaki, akkor sincs baj, mivel szélsőségesként abszolút működik a mások által kitalált hülyeségek kritikátlan visszaböfögése, mantraszerű ismételgetése"

ehhez itthon nem kell szélsőségesnek lenni, a mainstream is így működik :-(.

gus · http://gus.hu 2008.07.25. 08:04:08

szétröhögtem magam. :-))) persze csak a fogalmazáson.

Griffith 2008.07.25. 11:36:09

Ha a melegeknek szabad felvonulászni, akkor legyen szabad a turulért tüntetőknek is.

"a gondolkodásban a szélsőségest nem gátolják az olyan maradi dolgok, mint a tények, vagy más emberek érzései."

Ezen biztos sokat "gondolkodtál", amíg kiböffentetted magadból ezt az eredményt, mi?
Klisé, klisé hátán.

"Kényelmes is a szélsőségesség, mivel a társadalom nagy részét jellemző bizonytalanság, tépelődés egyáltalán nem támadja a szélsőséges pszichéjét, a teljes magabiztosság kifejezetten jót tesz a testi-lelki egészségnek. Hasonlóképpen kellemes érzés a felsőbbrendűségi tudat."

Neked tán nincs felsőbbrendűségi tudatod, he?
Kutyafaszát nincs.

"- szélsőségesnek lenni nem csupa öröm és napfény, mivel a szélsőséges általában súlyosan elnyomottnak, kizsákmányoltnak, átvertnek érzi magát, igazságtalan és ellenséges közegben kell élnie."

Az előbb még azt írtad, hogy mentes a bizonytalanságtól. a te ferde példáddal élve,mintha egy kis átfedés lenne a két tulajdonságcsoport között, ugye?

Gondolkozzál már. Tudom, hogy nehéz.

Próbáld meg.

nadivereb 2008.07.25. 13:46:41

Griffith: A magyar radikálisokban nulla bizonytalanság van affelől, hogy aki nem ért velük egyet, az rohadtszemétzsidóbuzi, ha pedig neadjisten még több hatalma vagy pozíciója is van nála, akkor az már égbekiáltó keresztény- és magyarellenesség.
Ja, és legjobb tudásom szerint a turulért tüntetők is tüntethettek. Különben nem lett volna ez a post. Akárhogy is megpróbálják magukat elnyomottnak ábrázolni, nem azok. Ha én tépném fel a macskaköveket és vágnám másokhoz, a rendőr engem is elvinne. Ha valaki a turulfanokhoz dobott volna Molotov-koktélt, akkor őt is elvitték volna.
Egyébként a turulszoborról csak annyit, hogy ha engedély nélkül épült, akkor ugyanúgy le kell bontani, mint az ugyanígy épült kiskastélyt, betonbunkert, parasztházat és játszóteret. tessettek volna engedélyt kérni, nem lenne probléma.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.25. 16:49:09

Szándékosan kerültem a turulkérdést, mert nem az a mondandóm lényege. Hogy mi, azt Griffith úgyse fogja fel, a mélymagyarságba már nem fér bele a magyar nyelvű szövegek helyes értelmezése. Amúgy is vitaképtelen a szememben, az ilyen "hörr-hörr, hülyefaszvagy" jellegű beröfögésekre eleve nem reagálok, mert felesleges.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.25. 16:49:58

bs395: ez sajnos így igaz. :S

Griffith 2008.07.25. 22:40:59

Mert minden engedély nélküli dolgot lebontanak, ugye?

Ez nyilvánvalóan politikai ügy.

Mint ahogy a buzifelvonulás is az volt.

Persze az ilyen kis libsiktől, mint before barátunk, hiába is várnám, hogy megértse, mit jelent ez nekünk, hazafiaknak.

Különvélemény 2008.07.26. 02:32:00

Az nem szélsőségesség, hogy csak azt hallom meg, hogy az LMBT egyenrangúsítása a tradícionális családmodellel az rulz, de ha valaki nem így gondolj, az homofób, le kell szarni a véleményét és szélsőséges?

Különvélemény 2008.07.26. 02:34:00

Amúgy óvatosan az ún. szélsőségesek lehülyézésével:
Bemész egy középiskolába, a legérdeklődőbb, legszélesebb látókörű, legműveltebb ember tuti valami nagymagyarországos arc lesz.
A többit csak a buli meg a pia érdekli.

Griffith 2008.07.26. 11:28:40

Mi van a véleményemben, ami felbaszta az agyad, he?

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2008.07.26. 14:09:05

„Ha a melegeknek szabad felvonulászni, akkor legyen szabad a turulért tüntetőknek is.”

Te is fasz vagy.

„Ezen biztos sokat "gondolkodtál", amíg kiböffentetted magadból ezt az eredményt, mi?
Klisé, klisé hátán.”

Nem, te vagy a fasz.

„Neked tán nincs felsőbbrendűségi tudatod, he?
Kutyafaszát nincs.”

Mondtam már, hogy te egy fasz vagy.

„Az előbb még azt írtad, hogy mentes a bizonytalanságtól. a te ferde példáddal élve,mintha egy kis átfedés lenne a két tulajdonságcsoport között, ugye?”

Mit nem lehet azon érteni, hogy „te fasz”?

„Gondolkozzál már. Tudom, hogy nehéz.”

Pffff, nem ragozom tovabb te fasz.

„Próbáld meg.”

Fasz!


Na, kommunikációd nagyjából ilyen magaslatokban szárnyal, barátom, a postot meg ha értelmezni tudnád is valami csoda folytán, akkor sem akarnád megérteni. Te fasz.

Albert 2008.07.26. 16:30:44

Legjobb lenne, ha soha nem is lett volna baloldal, se liberalizmus...
Milyen boldog békeidők lehetnének ma itt Európában...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.07.27. 02:07:07

albert:
ja. vallásháborúk, etnikai vilongások, népírtások, stb. ezekhez tényleg nem kell baloldal, sem az, amit most jobbikék liberalizmusnak tartanak.

Griffith 2008.08.02. 17:09:01

Hát kenny, úgy látszik tényleg eltérő magasságokban szárnyalunk.

Abból, amit írtál, minden kiderült...

Griffith 2008.08.02. 17:17:55

Az meg ugyan már engedtessék meg nekem, hogy az ilyen kis szurkapiszka írásokba azt is belelássam, ami persze hogy ott van (szerinted nincs) benne.
süti beállítások módosítása