HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Ollé! Toro, toro!

2008.09.16. 09:25 Before

Újabb elegáns politikai manővert hajtott végre a nemzet torreádora. A húzás eleganciája nem lehet kérdéses, az éppen aktuális bika lazán belefutott, matadorunk pedig hangos ollé, ollé! kiáltással éppen csak arrébbmozdult. A bika meg csak néz körbe bambán, megszivatták megint.
A probléma csupán annyi, hogy a közönség távolról sem lelkes, unja már a céltalan parádét, unatkozik, fújol, mindenféle szirszart dobál a porondra. Tele a töke az egésszel, a matadornak a képét se bírja és már rég a bikának drukkol. Bármi megtenné, csak ne kelljen már nézni azt az öntelt fejét, ahogy szinte rezeg az önelégültség hatására, ahogy ünnepeltetné magát, észre sem véve hogy a nézőtér egyöntetűen ellene van. Tünne már el, de legalább történjen valami. A bikát leszúrni gyáva, kivonulni gőgös, és persze az se mellékes, hogy amíg a manőverek folynak és a közönség az arénára figyel, a matador rokonsága körbejár a sorok között és kizsebel mindenkit, akit csak bír.

Hej, torreádor, öld meg a bikát! Vagy húzz már el!

2 komment

Címkék: politika gyurcsány azbeszt monnyonle hatalom szarrágás

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr96665648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.09.16. 15:01:03

nincs olyan ismerősöm, aki ne így látná a dolgot, de mégsem történik semmi. ez a szomorú.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.16. 18:25:39

mennyen neki fej a fej ellen. komolyan. ha a bika marad a földön, mehet még egy kört a következő bika ellen.
süti beállítások módosítása