HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Vigyázat, elmebeteg a légtérben!

2008.09.26. 09:42 Before

Mulatságos egy valaki ez a Slota János. Komolyan szórakoztató a maga végtelenül debil és irritáló módján, tökéletesen bemutatja a (tágabb értelemben vett) fajgyűlölet összes nevetséges, beteges logikátlanságát, mondhatnánk, Slota a rasszizmus állatorvosi lova.
Mindenesetre kedves, vonzó fiatalember, arcáról süt a magas fokú intelligencia, megnyilvánulásai rendre összeszedettek és logikusak. Minden valószínűség szerint kiskorában nagyon becsíphette a pöcsét valami rugós játék, amin a "made in hungary" felirat szerepelt, ezért lehet ez a mindent elemésztő, már-már vicces magyargyűlölet.

Gondolom, senkinek nem kell bővebben bemutatni az illetőt, akart már tankokba ülni és lerombolni Budapestet, fegyveres nacionalista brigádot akar szervezni a magyarok ellen, lenácizta - en bloc - Magyarországot, a szlovákiai magyarok szerinte nem léteznek (hiszen azok szlovákok, csak valamilyen rejtélyes okból magyarul beszélnek), fikázta már a politikusainkat, nagy őseinket, most pedig reszket, mert mi aztán biztosan lelőnénk a repülőjét, ha erre repkedne.
Nem mondom, alkalomadtán én is nagyon szívesen pofánverném egy jó nehéz szívlapáttal, de ez a nevetséges bohózat, amit a repülőútja okán előadott, már tényleg zokogva röhögős rohamokat vált ki az emberből. Valóban nem értem, el is bizonytalanodtam, mi a fenét akarhat ez a szerencsétlen. Komolyan venni egy ilyen kijelentést nyilvánvalóan teljes képtelenség, a néhány száz síkhülye vakhitű hívén kívül nem nagyon talál embert, aki csak végighallgatná ezt a baromságot. Kicsit úgy vagyok vele, mint székely ember az állatkertben, amikor megmutatják neki a zsiráfot. Nézi, nézi, elgondolkodik, majd kiböki: márpedig ilyen állat nincs!

Még a legelvakultabb radikális magyarnak is észre kéne vennie, hogy mennyire szánalmas ez az egész, hogy mennyire komolyan vehető bármi ilyesmi esztelen, habzó szájú gyűlölködés. Ezekre hasonló választ adni egyrészt teljesen értelmetlen, másrészt a világ értelmesebbik (és különösképp a távolabbi) részéből a megegyező attribútumú válaszok pontosan ugyanilyen megítélés alá esnek. Vonatkoztassunk el fél pillanatra attól, hogy ennek az elmebetegnek mi vagyunk a célpontjai és tegyük azt, ami a legkézenfekvőbb: röhögjünk rajta!

3 komment · 2 trackback

Címkék: politika politikus hülye azbeszt rasszista nacionalista slota nagyonhülye

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr41682414

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.09.28. 21:38:13

Európai párbeszéd vs. Slota pár beszéde Ki ne tudná, a 2008-as év az európai kultúrák közötti párbeszéd jegyében telik. Erre-arra csordogáló eurómilliók, programok, kiállítások konferenciák, arcok (többek között Paulo Coelho brazil író, Marija Serifović s…

Trackback: alternatíva 2008.09.28. 21:37:35

Európai párbeszéd vs. Slota pár beszéde Ki ne tudná, a 2008-as év az európai kultúrák közötti párbeszéd jegyében telik. Erre-arra csordogáló eurómilliók, programok, kiállítások konferenciák, arcok (többek között Paulo Coelho brazil író, Marija Serifović s…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.26. 11:25:18

az a baj, hogy nem néhány százan vannak a hívei :-(.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.09.26. 12:28:51

Hívek alatt a teljesen beteg, elvakult hülyéket értettem, akik akkor is tapsikolnának, ha fél órán keresztül azt rikoltozná, hogy "szar, szar, szar". Persze kormányzati pozícióból minden kicsit másképp fest...

zurhajos · http://zurhajos.wordpress.com 2008.09.30. 11:36:58

Szerintem az a baj, hogy a társadalomnak nincs meg a kellő ereje, hogy az ilyen hülyéket kivesse magából. Nálunk is megvannak ezek a Jánosok, csak még nem kaptak akkora hatalmat mint szlovák szomszédunknál.
Ez az ember fel se tudja fogni mivel játszik, amikor uszít.
süti beállítások módosítása