Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Atyaég, ezek BASZNAK!

2008.10.30. 14:54 Before

Pár éve már, hogy nem nézek tévét. Hányok a sok önjelölt "sztár" idiótától, a rengeteg hüvely- és körömgombától, a kékvérű tamponoktól, a folyamatos hisztériakeltéstől és szenzációhajhászástól. A dolog persze nem egyik napról a másikra alakult így, folyamatosan ment el a kedvem az egésztől, a nézhetetlenné vágott filmekkel és egyebekkel, de pár jelentősebb mozzanat azért kiemelkedik.
Az egyik ilyen egy ismerősünk kislányának a születésnapján történt. Semmi extra, inkább egy hétköznapi összejövetel volt az egész, alig néhány ember, formalitások nélkül. Mondjuk akkor is kicsit necces, hogy a tévé be volt kapcsolva, de mindegy. Estefelé persze jött a híradó, amit én már akkor is komoly averziókkal néztem, de ez után az eset után konkrétan tiltólistára került idehaza. Szépen végigmutatták, ahogy egy iraki barom késsel lefejez valakit, gyakorlatilag csak a véres résznél vágták el a jelenetet, de bőven átjött a szituáció. Mutattak még valami balesetet is, dőlt a "megölte, meghalt, megégett" szarfolyam a tévéből. Este hétkor. A 8 éves gyerek meg ott ült előtte.

A legszebb, hogy azon a héten baszták meg valamelyik csatornát, mert Puni és Kuki megfogta egymás szaporítószervét valamelyik fantasztikus "valóságshow"-ban. Sőt, Puninak még a melle is kilátszott. Egy egész mell! Halálos!
Fantasztikus érzés lehet mondjuk ortt-döntnöknek lenni. Ülni a sok hasonszőrű baszatlan picsa és impotens köcsög között és megvédeni az ifjúságot az olyan ocsmányságoktól, mint a női mell, vagy egyéb - még rettenetesebb - szexuálisan implicit dolgok. Mert azok un-do-rí-tók! Pfuj. A gyerek ilyet sose lásson, mert az mocsok! Kivégzés, lefejezés, fejszétlövés élőben, esti mese mellé az jöhet. Karika se kell. Hadd szóljon, tanulja meg a gyerek, hogy a gyilkolászás és a halál az élet velejárója. De baszni nem jó. Az csúnya dolog, megárt szerencsétlen gyermek a fejlődésben.

Ahogy - az okosok szerint - szerencsések vagyunk a mostani nagy gazdasági-pénzügyi válság kapcsán, hogy a fejlett országokhoz képest elmaradott a bankrendszerünk, úgy persze nagy a mi szerencsénk, hiszen a miénknél sokkalta betegesebb barmok is grasszálnak a nagyvilágban. Vegyük például a prüdéria mekkáját, az egyesült államokat. Épeszű embernek még csak az ötlet se villanna át az agyán, de a helyi kretének pornográfiát kiáltanak már egy gyönyörű kép láttán is, ahol gyakorlatilag semmi se látszik, ami meg mégis, az eleve másról szól. Merthogy Angelinának ott a csöcse. Ráadásul valaki markolássza is.
Na, az ilyen minek született meg, ez komolyan egy feldolgozhatatlan ellentmondás számomra. Őt nyilván a falra kenték és a nap kölötte ki, vagy csak simán hiányzott a biológiaóráról, amikor az ember szaporodását tanulták. Lemaradtak szegények a gólyás verziónál. Illetve... szegények a francokat, dögöljön meg az összes istenbarma, prüd fasz. Az ilyenek nélkül kevesebb lenne a gyerekkori terhesség, kevesebb traumát hordozna egy átlagos felnőtt.

Amerika a szabadság hazája, miközben nem egy szövetségi államban törvény tiltja hogy egy nő leszopja akár a saját férjét, a hátsó gondolatokról már nem is beszélve. Ahol anyák szerveződnek hordába és szabják meg a tévéműsorokban szerepeltethető dolgokat. Közben meg...
A hazai erkölcscsőszök se restek persze, de bármiben lefogadom, hogy nagy részüknél komoly pornógyűjteményt rejt a lakás valamelyik homályos szeglete, jó eséllyel valamilyen speciális fajtából. Hogy szeretné seggbe az összeset egy jól kiképzett ménes...

18 komment

Címkék: média szex erőszak azbeszt prüdéria

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr50740619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.10.30. 15:48:03

a frusztráció hajtja a világot, abból vannak a háborúk, a tiltások, a gyerekterhességek, sőt, a világválság is.
csak van, aki tud mit kezdeni a frusztrációjával (fps rulez), és van, aki örökli az erkölcscsőszökét.
na, ez utóbbiaknak szar, tehát legyen mindenkinek egyformán szar, és akkor neki egyből kevésbé lesz szar, legalábbis az összevetés szerint, mert a szarnak levés immár statisztikailag normális lesz.
és itt a titok: hogyan csináljunk egy beteges viselkedésből normálisat.

2008.10.30. 16:26:46

Így van ez, géppisztolyok, brutális verések: 16-os karika, az L alakú takarónál kicsit komolyabb erotika 18-as karika. Az erkölcscsőszök nem feltétlenül aberráltak egyébként de mindegyiknek van valami szexuális eredetű súlyos lelki sérülése.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.10.31. 08:44:37

ja, az eredeti fordítás valahogy úgy hangzott, "ezek itt basznak nekem!".
- én most kilépek elvtársak,mert indul a micsodám?
- mert indul a vonatod bazdmeg.
- mert indul a vonatom bazdmeg.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.10.31. 09:05:03

Nem is tudtam, hogy ilyen klasszikusközeli címet sikerült faragni a postnak, amúgy teljesen saját ötlet alapján.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.01. 11:52:04

de mi a film címe?
egyszer jó régen láttam, és azóta is keresem, de nincs meg :-(

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2008.11.01. 22:45:38

Igazad van, hogy leszokóban vagy a tévéről... Az erőszak meg a pornó mellett még ott van az eszement népbutítás is... Jelen sorok írásakor mindkét kertévén egész estés "kiszavazós" reklámhömpöly megy, nem csoda, hogy itt kommentelek...
Meg még a "társadalom problémáinak dokumentalista igényű bemutatása":
jacint.blog.hu/2008/10/18/kultursokk

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.11.02. 08:04:10

Volt "szerencsém" az egyik szavazgatós "jujj de fontos emberek, jujj, de nagy tét, attttyaég!" szarsághoz, mivel nem egyedül élek.
Ilyenkor a fejhallgatóm védfala alá menekülök...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.03. 08:33:34

Nem értem. Egyszer az a bajod, hogy elönt minket a fos a képernyőről, egyszer meg az, hogy vannak, akik a gatyeszban a kondenzcsíkot is sósavval mossák.
Itthon is lesz ilyen, ha már fostengerben állva kell majd vasárnap is ebédelni.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.11.03. 18:14:09

Na, ez egy szép színes kép, de baromira nem értem.

nadivereb 2008.11.06. 16:40:02

vero: Azt hiszem, nekem sikerült dekódolnom, amit írtál. És igen, szerintem az is baj, ha valaki fosban ferdik minden este meg az is, ha négypercenként kihipózza a vécét. Volt egy Horatius nevű okos ember néhány évszázaddal ezelőtt. Az Aurea Mediocritas azóta is érvényes jótanács.

EÖ (törölt) 2008.11.11. 07:51:02

az milyen, hogy este nyolckor olyan jelenet van, hogy egy férfi a nő mellét nyalogatja és ez belefér a cenzúrába
de délután négykor a spektrumon egy plasztikai sebészetről készült műsorban ki van pixelezve a páciens melle, ami egyébként pont arról szól

ROBERTO 2008.12.02. 14:27:17

Bibi, nincs otthon tévénk :-)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.01.01. 12:52:02

Tévében egymást követő szignálok: "Következő műsorunk megtekintését 12 éven felülieknek csak...", majd közvetlen utána a jellegzetes fagott: Esti mese.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.01. 13:13:37

Ilyet még nem láttam, mondjuk nem is csoda, hiszen nem nézek tévét. Viszont olyat már igen, hogy az esti mese előtt előzetest nyomtak a híradó valamelyik jó kis belezős főhíréből, meg az esti film legerőszakosabb jeleneteiből. Mert az úgy korrekt...

petbecks 2009.01.01. 17:00:48

Kedves Before,
ez nem ilyen egyszeru, vagy meg inkabb feluletes, mint ahogy leirtad.
a szexualitas vizualizalasaval sokkal inkabb lehet manipulalni az embereket, mint az agresszio mutogatasaval. sot, az eroszak latvanya sok emberben inkabb az eroszak elutasitasat hozza, es nem kovetendo peldat.
a szexualitasnak pedig megvan a maga helye. akit te prudnek nevezel, az nem elutasitja a szexet, csak ugy erzi, hogy az a haloszobaba valo, nem pedig a magazinba, meg a tv musorba (fomusoridoben..)

tul sok a kulonbozoseg a ket mufajban, foleg az emberekre (gyerekekre) kivaltott hatas tekinteteben ahhoz hogy ilyen egyszeruen ossze lehessen hasonlitani, mint te tetted. hogy ki az idiota?... ne itelkezz tul hamar.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.05. 21:39:47

Egyrészt való igaz, hogy az írásaim nagy része leegyszerűsítve kezeli a témákat, ez vállalt hiányossága a blogomnak. Nem vagyok jó tollú publicista, nem is fizetnek azért, hogy több napos kutatómunkát végezzek és minden lehetséges irányból körbejárjak 1-1 témát. A blogom stílusa alapvetően szubjektív, az írásaim túlnyomó többsége első felindulásból születik, nem véletlen már a névválasztás sem.

Másrészt viszont abban rejlik a tévedésed lényege, hogy egy összehasonlításból kiválasztottál valamit, amit külön próbáltál értelmezni, márpedig a post kifejezetten és kizárólag az összehasonlításról szól, nem pedig külön tárgykörként kezeli a két jelenséget (szex és erőszak). Megvan a magam véleménye a szexről annak a magán és publikus megjelenési formáiról egyaránt, illetve az összes vonatkozásáról, de ez ennek a postnak még csak távolról sem akart a témája lenni.
A másik nagy tévedésed, illetve hibád, hogy az ábrázolások, amik a postomban szerepelnek az egyik esetben a legszélsőségesebb formáig elmennek, élőben közvetített kivégzés, tömeggyilkosságok, torokelvágás, felrobbantás, stb, míg a másik esetben messze-messze nem arról beszélünk, hogy most akkor képernyőn legyen-e este fél nyolckor egy keménypornó, vagy sem, hanem az a téma, hogy mennyire nyomorít meg egy gyereket egy női mell látványa (nyilván már a felvetés is nevetséges). Hogy a szexualitás részét képezi-e a gyerekek szoptatása, vagy a meztelenség. Gondolom érezhető a két dolog fajsúlya közötti többszörös nagyságrendi különbség.
Az erőszak elutasítása pedig alapvetően személyiségfüggő. Vélhetőleg, aki az erőszak láttán az elutasítást választja, az eleve elutasító, a nyitottabb személyiségek esetében pedig szó sincs elutasításról (még akkor sem, ha a felszíni reakció esetleg elutasító jellegű). Láttam gyerekekkel végzett tanulmányfilmet, MEGDÖBBENTŐ mennyire ragadósak az erőszakos példák!
süti beállítások módosítása