HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Aztakurva

2008.11.04. 14:23 Before

Prostituáltakat keres az egyik hazai kereskedelmi rádió...
Na, várjunk csak, ez így nem lesz jó, kezdjük onnan, hogy a múltkor CD-t akartam cserélni az autórádiómban. Ki is nyomtam az aktuálisan túlhallgatott korongot, eltettem szépen a tokjába, csakhogy nem találtam a Nightwish lemezt, amit be akartam rakni helyette. A sorompó hirtelen szabad jelzést adott, így esett, hogy a CD-lejátszó üres maradt. Ilyenkor automatikusan a rádió szól, a dolog pedig így maradt. Mivel szerencsére nem kell  túl sokat autókáznom, nem jutott el az egész az ingerküszöbig.
Egymás után két reggel is volt szerencsém valamelyik borzasztó kereskedelmi rádió borzasztó reggeli adásába belehallgatni (most mehetek újra orvosi vizsgálatra, agykárosodás miatt). Hihetetlen, hogy ezek a paprikajancsik nem unják el az évtizedek óta tartó kötelező, penetráns reggeli röhögcsélést, de ez most nagyon elvinne az eredeti témától. Általában jégcsákány-effektus segítségével hallgatom az ilyeneket, a zene oké, a többi, mint a jégcsákány: egyik fülemen be, a másikon ki. A médiagenny-szűrőmön azonban most fennakadt egy szokatlanul idióta szemcse.
Vidéki agyonképzett irodista hangú betelefonáló aszongya: "szeretnék én lenni a micsoda nő!" Namondom, miapicsa? Kicsit odafigyelek, a műsorvezető meg nyomja a rizsát, hogy legyen ön is a "micsoda nő" (bazmeg, magyarul nem kéne megtanulni?), jelentkezzen, telefonáljon és közben - hogy kétség ne maradjon - a háttérben a Pretty Woman szól. Az első sokk hatására valahogy nem is maradt meg bennem az egész, de ma reggel mit hallok megint? "Én szeretnék lenni a micsoda nő!"
Baszki, kisanyám, láttad a filmet? Tudod, ez az, amikor egy utcán strichelő kurvát felszed egy kőgazdag faszi, kikupálja, megteszi állandó szombati muffjának, ami ellen aztán lázadozik a csaj, merthogy nem alázza meg magát, hogy ő szerető lenne, ő kérem kurva, majd hiszti, ajtócsapkodás, a végén persze romantikus összeborulás és kurvából hamarosan milliomosné lesz. Te meg erre jelentkezel?

9 komment

Címkék: média idióta azbeszt kurvák

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr23749358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.04. 15:32:43

1. aki nightwish-t hallgat, az ne csodálkozzon, hogy a karma utóléri. ez a bünti.
2. hol kell jelentkezni?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.11.04. 16:12:06

1, nédd má' a kis zenekritikust... ;P
2, asszem juventus rádió. Te leszel a pritivumen?

Babarum · http://babarum.hu 2008.11.04. 16:32:21

Ehh, hatott rám a cikk, a pritivumen helyett azt olvastam, hogy primitivmen. :)
Szánalmasak ezek a rádiók, ez tény.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2008.11.04. 19:34:02

Kontraprodukció! Reggelenként a Juventuson szoktam meghallgatni az időjárást, aminek függvényében döntöm el, mit aggatok habtestemre... Valami pitivumenezést hallottam, de nem ragadt meg bennem... De holnap reggel már figyelni fogom ;-)

dancsiga 2008.11.05. 21:03:57

"Karma utolér", ez tetszik.Magick. Egyébként tudomásom szerint Sláger rádió, bár én azt csak reggel hallgatom. Egyébként a kedvencem ebből az a néni volt aki valami ilyen szöveget nyomott hogy: Azért akarok a pridivumen lenni, hogy megmutassam, hogy a nagymamák is lehetnek trendik, és fiatalosak.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.11.16. 13:42:01

Minek ehhez rádió? Bárki lehet pittivumen... ilyen alapon. Kérdés, hogy bírja- e azt a fajta profizmust (értsd alatta: némi intelligencia, szemésmesség, érzelmek, kedvesség), amit J.R. bemutatott adott filmben.
süti beállítások módosítása