HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Ami jogos, az jár!

2009.01.06. 12:55 Before

Lassan ébredezek itt az újévi fagyos hétköznapok álmosan csordogáló hírei között. A hírek egyre brutálisabbak, de szégyen ide, szégyen oda egyre ritkábban horgad fel az emberben a felháborodás. Beleszürkülünk. A közöny lassan, de biztosan épülő falát már alig ütik át a gyilkosságok, a politikai és egyéb cselszövések, ám most egy nemtelen és fájóan kicsinyes támadás láttán mégis fel kell emeljem szavamat.
Bántják Farkasházy Tivadart, a nemzet Teddy-jét. Mert, hogy pénzt kap, pontosabban megrendelést kapott a Miniszterelnöki hivataltól, négymillió forint értékben. Hát, első olvasatra nem tűnik kevésnek az összeg, de nézzük meg jobban, mit is kell teljesítenie érte:

A szerződésben fontos célkitűzésként szerepel, hogy az írások "könnyed, humoros eszközökkel" mutassák be a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok mindennapos tevékenységét, illetve azt, hogy ez "erős alkotmányos kontroll mellett folyik"

Könnyed és humoros! Próbáljuk meg elképzelni egy mondatot, amiben a "Farkasházy", a "könnyed" és a "humoros" szavak tagadószó jelenléte nélkül együtt szerepelnek. Ugye? Még egyszer, hogy mindenki átérezze a munka komolyságát: könnyed és HUMOROS!
Én úgy érzem, azért a négymilláért borzasztó nagyon keményen kell megdolgoznia! Ami jár, az jár és kész! A többi csupán kicsinyes irígykedés!

2 komment

Címkék: politika idióta azbeszt farkasházy hócipő

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr17861247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

#szasa# 2009.01.06. 20:52:47

Mert ha Verebest kérik fel, az jobb lenne? :DDD
Istenem, távol áll Teddytől mind kettő. De ettől még lehet varrónő.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.07. 03:32:42

a subarus száguldozást esetleg légies karikatúrába önti :-)
az nagyon nagy volt, és szerintem egy átlagos polgári titkosszolgálatos mindennapjaiba bőven belefér, ha nem jellemző :-)
süti beállítások módosítása