HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Figyelem! Súlyos neonáci veszély!

2009.01.11. 20:29 Before

Szerencse,  hogy nincs tapétánk, különben biztos lekapartam volna az elmúlt egy órácskában. Egyik kedvenc blogom, a ZSkategória legfrissebb postja Steve Guttenberggel, a Rendőrakadémia című, szép múltú, de mára súlyosan elavult sorozat főszereplőjét veszi górcső alá. A kommentelők közé beszabadult valaki, vélhetőleg a felszámolt lipótmezői ideggondozóból. Okfejtésének lényege, hogy a ZSkategória blog súlyosan, szélsőségesen antiszemita, mert a szar filmeket ZS-betűvel illeti, ami nyilvánvalóan a ZSidóra utal.
Miután a kommentelők finoman próbálták édesanyja szülőcsatornájába visszautalni szegény eltévedt elmebeteget, a következőkkel távozott:

Kac kac. Nagyon vicces itt mindenki. További kellemes szélsőséges duhajkodást, de nélkülem. Pá.

Szóval vigyázzunk a pofánkra, és óvakodjunk az olyan antiszemita dolgoktól, mint a ZSiráf, a ZSír és a ZSelatin!

4 komment

Címkék: idióta azbeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr67871580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Zhiraaf 2009.01.11. 23:59:40

A faszi egyértelműen kedvtelésből provokált, de szórakoztató módon tette. :)
süti beállítások módosítása