HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Kedves nép!

2009.01.27. 21:22 Before

Kedves Nnép!

Legyél szíves engem megválasztani! Most! Ha lehet, ne vacakoljunk még másfél évig. Unom. Nekem nagyon jó, nemzeti, magyar, valós, igazi, hiteles választási programom van, tehát megérdemlem. Tudom a megoldásokat az ország bajaira. Van tervem a kátyúból való kilábalásra is!

A programom:
- Erős nemzet, kemény ország, ingyen álmok (merészek)!
- Jólét, fejlődés, haladás.
- A magyar név megint szép lesz Méltó régi nagy híréhez!
- Lecsökkentem az adókat. Egészen.
- Sok munkanélkülinek munkát adok.
- A kátyúból ki kell lábalni! Tervek!
- Ingyen sör (ne a zemberekkel fizetessék meg)!

Lehet, hogy első olvasatra kicsit kevésnek tűnik, de közgazdászok, politikusok, meg a  zemberek tömege segített összeállítani. Mondjuk ők nem tudnak róla, de csak azért, mert nagyon titkos volt, nehogy a konkurencia ellopja. Az mszp-sek annyira hülyék és annyit lopnak napi szinten, hogy már ide se figyeltek, de a fidesz... Azok rafináltak, el is lopták az én programomat, hogy szinte szóról-szóra a sajátjukként adják elő.
Szükségük is volt rá, hiszen az elmúlt bő hat évben túl sok egyebet nem csináltak, mint rutinból betartottak. Az ő olvasatukban persze a mocskos komcsiknak, de lássuk be, nem ők itták meg a levét. Ráadásul azok elég hülyék maguk is, de mióta a narancsfiúk folyamatosan másfél centire a prosztatájuktól lihegnek, úgy össze vannak zavarodva, mint vasorrú bába a mágneses viharban, rohangálnak, felkapnak dolgokat, majd dobják is el, mint a forró krumplit. 
A fidesz mesterien alájátszott ennek és ahelyett, hogy betegre nyerte volna magát a következő választásokon, válogatott idiótákkal riasztotta el magától a szavazókat.

Most sem mutatnak fel többet, mint eddig, az egyetlen érv, ami a megválasztása mellett szól, annyi, hogy ők nem az mszp. Meg persze a programjuk. Az a féltve őrzött, szupertitkos nemzetmentő terv. Kár, hogy egy program nem az óhajokról, hanem az oda vezető útról és módszerekről kéne szóljon. Kár, hogy semmiféle valós alternatívát nem képesek felmutatni az egyszerű tagadáson túl. Kár, hogy 1300 idióta kérdéssel szórakoztatják az államigazgatásban dolgozókat. Kár, hogy továbbra is elmebetegeket engednek kamera- és mikrofonközelbe. Kár, hogy szentül meg vannak róla győződve, nekik jár a hatalom. Kár, hogy ezt mindenáron megpróbálják elérni.

Pedig nagyon nagy szükség lenne valami normális, valódi változásokat hozó irányba állítani az országot, a politikát, a közéletet.

5 komment

Címkék: politika fidesz hülye idióta azbeszt abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr71907083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.28. 14:04:42

kedves nép,
én vagyok a jóságos apa figurája. vagy a szigorúé.
az ugyanaz. nem hiszed? beszélj a pr-osommal.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.01.28. 15:45:45

Tragédia, hogy a butaparaszt tömeg még mindig csak arról tud böfögni, hogy fidesz vagy mszp. Egyik sem basszameg! Szerencsétlen, sokszorosan leszerepelt, töketlen, aljadék bagázs mindkettő. Na persze lassan majd a média is rákapcsol, meg beetetik még akit lehet az elvesző szavazatos legrosszabb dumájukkal.
A szemellenzős birkák meg elmennek, voksolnak, egyik felük örül, mert azt hiszi, hogy Ő nyert (!), aztán minden marad a régiben.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.02.17. 10:03:30

Talán leírnám én is a programom.

Kedves improduktív réteg, választóim gerince, nincs pénz, ti meg egyre többen lesztek, úgyhogy sajnos el kell venni a csecset a szátoktól, nagyon rossz lesz nektek. Fázni fogtok és éhezni, a gyerek után csak adókedvezmény lesz, az is csak akkor, ha tanul (kb mint 98-02 között, csak durvábban), úgyhogy dolgozni kell, de csak környezetvédelmi meló meg erdőtelepítés lesz annak, akinek nincs érettségije meg nyelvvizsgája. Nem lehet majd 20k HUFig szabadon lopni, se kenyeret, se fát, de nyugodjatok meg, visszaszorítjuk a korrupciót, felébe-harmadába fognak kerülni a nagyberuházások, és helyreállítjuk a nemzet erkölcsiséget, amitől nem laktok jól, de azért szavazzatok ránk. Igenigen.

Ha pedig többségben kormányzunk majd, és mégis csak elkúrni tudjuk a helyzetet, az ellenzék lesz a hibás, előre láthatóan.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.02.22. 19:57:10

Ez nem jó, mert túl sok konkrétumot tartalmaz! Nem is eléggé fennkölt!
süti beállítások módosítása