HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Ibolya, aki megfogadta

2009.03.26. 13:41 Before

Nos, szerintem innentől a dolog átment komolytalanba, jöjjön, aminek jönnie kell, tulajdonképpen nem érdekel, valós kihatása az átlagember életére úgyse nagyon lesz az egésznek. Tényleg puhapöcsű barom az mszp, még Surányi ellen is sírtak páran a frakcióból, Bokros elől visítva menekülnének, mint ördög a szenteltvíztől.
Ez a Bokros nevű rémet Ibolya fogja jó szorosan a markában. Nemrég húzta elő a kukából, kicsit letisztogatta, aztán mutogatni kezdte, hogy nicsak, mije is van neki. Hozzányúlni, túl közel hajolni nem szabad, mert "enyimé", Ibolya nem dobja be a közösbe, az ő kabalája és punktum. "Merjünk nagyot álmodni!", mondta egyszer Ibolya főnöke, még amikor összébb voltak nőve, Ibolya pedig - ha már a focihoz nem ért - legalább megfogadta a jótanácsot.
Álmodik, álmodozik. Ködös tekintete a lába előtt heverő országot vízionálja, neki csak fel kell mutatnia a kis bajszos kabaláját és a nép egyként élteti: "laa-jos, laa-jos!". Szegény, úgy gondolja, hogy ennyi elég is, ha kétharmadot nem is hoz neki a Bokros, de gömbölyűre nyeri magát az mdf, ha hirtelen mégis választások lennének. Valaki szóljon már neki, hogy fel kéne ébredni, a Lajost elereszteni és kicsit lenyugodni, mert az ember szédül már bele, mennyit erőlködik szegény feje. Még a végén megárt neki és elveszíti a realitásérzékét...
 

5 komment

Címkék: politika gyurcsány idióta azbeszt dávid ibolya abszurdisztán bokros

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr391026899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Von 2009.03.26. 14:34:21

Azért már az is vicc, amit az SZDSZ csinál.
Most hirtelen rájöttek, hogy mégse tudnak megegyezni, pedig azt gondolták, hogy csütörtökig menni fog, ki mégse akarnak esni a parlamentből, úgyhogy inkább segget csinálnak a szájukból.
Ez kurva jól megy mindenkinek.

"Az SZDSZ elnöke, Fodor Gábor hétfőn a parlamentben csütörtökig szabott határidőt egy közös jelölt megnevezésére, de Surányi visszautasítása után Horn Gábor, a párt tárgyalódelegációjának tagja már úgy nyilatkozott, hogy "észszerű időn belül" várják az MSZP újabb javaslatát."

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.26. 14:40:57

Ez egész egy vicc, az egész ügy összes szereplőjével egyetemben. Kár, hogy a poénja majd rajtunk csattan.

Avatar 2009.03.26. 21:58:18

Fodor totál lejáratta magát. Olyan jelöltekről nem érdemes egyeztetni, akik nem is vállalják a jelölést. Szóval már szerdán látszott, hogy nem lesz csütörtökre alkalmas jelölt. Ígéretüknek megfelelően meg kellett volna szavazniuk a parlament feloszlatását, és ezáltal megtakarítani egy újabb választás kiírásának a költségét. Ha már úgyis buknak, bukhatnának némi tartással, még ha így egy évvel előbb következik is be.
Még akár Sólyomra is hivatkozhattak volna...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.27. 06:05:41

Hát igen, Fodort sajnálom, én nagyon kedvelem. Nem akarnám mentegetni, de biztos rátették a kést a torkára. Ez persze nem mentesíti, aki a kurvának megy... ugyebár. Szóval fel kellett volna állni, nem belemenni a telefonköny-lapozgatásba. Szánalom.
süti beállítások módosítása