HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Szántsad te a kurvanyád...

2010.04.12. 07:00 Before

Nos, az eredmény hivatalos, a 2010-es választás legvisszataszítóbb politikusa Lendvai Ildikó. Az önmagát frappáns megmondóembernek pozícionáló botoxkirálynő ökölbe szorított lábujjakkal szórja a szállóigének kijelölt primitívségeit. Fogalmam sincs, ki találja ki neki az olyan szóvirágokat, mint a kubatov-szavazók, de igazán gyertyába állhatna a pártelnök-képviselő asszonyság, hogy ezeknek a virágoknak a következő négy évben vázaként szolgáljon. Körülbelül erre tűnik méltónak.

Persze szar lehet ekkora pofonba lendületből belehajolni, de ezek a lapok már le voltak osztva meglehetős régóta, és hiába hallatszik idáig Ildikó fogainak csikorgása, bizony, az emberek tényleg azt mondták: menjetek a picsába. Lendvai már tegnap este sietett leszögezni, nem adják könnyen, okoznak még annyi kárt, amennyit lehet, úgymond "felszántják" a második fordulós választókerületeket. Természetesen szigorúan a demokrácia védelmében, aminek az egyetlen felkent, fényes páncélzatú lovagja az mszp lenne. Le kéne venni egy pillanatra a szekfűs szemüveget és egyből feltűnne, hogy oda a fényes páncél, rohad az egész, rozsda marta, nem ragyog, alatta pedig kétégbeejtően üresedő pénztárcák diszkréten rothadó zombivá összeállva csattogtatják fogukat.

Az mszp agrártagozata most szántani készül. Hát szántsátok a jó kurva anyátokat! Épp elég baj lesz az arrogáns fidesz öntömjénezését kibírni a következő ciklus(ok)ban, baromira nincs szükség arra, hogy az mszp még rúgjon párat, hátha még több embernek megy el az életkedve ebben az amúgy is búvalbaszott országban. Politikában nyilván nehéz felemelt fejjel veszíteni, de legalább meg lehetne próbálni. Ha nincs gerinc, nem baj, szólni kell valakinek az apparátusból, hogy arra a pár percre tartsa már egyenesen a hátunkat. Nem kell félni, nem fog fájni!

3 komment

Címkék: politika politikus idióta azbeszt lendvai választás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr211913615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2010.04.15. 12:27:54

Láttam ezt a picsaszájú nőimitátort a választás előtti utolsó tvnemtommiben. Valami alulmúlhatatlanul szánalmas volt. El is töprengtem rajta, hová jutott az ország, hogy a (még) kormányzó pártnak egy ilyen pseudohomosapiens lehet az elnöke.

Izbolygo 2010.04.27. 22:43:00

Before!
Ez szép írás lett!
Az ökölbeszorítottlábujjas mondat pedig örökbecsű:-)

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.06.26. 17:09:19

és ha még innál is, miket írnál! :D
süti beállítások módosítása