HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Finom-e a kaki?

2008.06.18. 13:59 Before

Feszít a vérprofi riporter kicsi nissanjában, hasítja át az országot, hogy kardjára tűzhesse a kizsákmányoló burzsoákat. Magányos harcos ő, legalább is a látszat szerint, a műszerfalra szigszalagozott kamerája előnyösen emeli ki azélos arcélét, amint metszően igazságos tekintetét az útra szegezi, s indul a harcba. A szegényekért.
Közben jár a szája, mintha nagyon rágna valamit, és mindenféle érdekeseket mond:
Tizenhétmillió Forint körül fizettek ezért a telekért, ami állítólag jóval magasabb, mint az ottani telekárak. Egyes feltételezések szerint ez arra volt jó, hogy az elővásárlási joggal is rendelkező szegény kötcseieket kifúrják a vételi lehetőségből.
Kiváló.
Azt hiszem, nem elhamarkodott dolog kijelenteni, hogy Gyurcsány Ferenc nem mint a haza megmentője fog bekerülni a történelemkönyvekbe. Annyi mindenben bele lehet kötni, annyi kifogásolni, kinevetni, kigyúnyolnivaló van azon a jóemberen, hogy csak a címszavakkal meg lehetne tölteni egy jókora könyvet. Ferenc hálás téma.
Klára is hálás téma, mert hát micsoda dolog ennek az embernek a feleségének lenni, meg ugye a családja is roppant gázos. Szóval ezek ketten itt lenyomják a fél orosz maffiát is zsiványságban és népnyúzásban.
Most már láthatjuk, hova megy el az ország pénze! Hiszen ki más tudna ilyen irdatlan összeget előteremteni, mint aki közvetlenül az államkincstárból tömi a zsebeit minden nap, mielőtt hazaindulna? Lassan írom, hogy mindenki képes legyen átérezni az összeg súlyát:
Ti-zen-hét-mil-li-ó-ket-tő-száz-e-zer fo-rint!
Ennyi pénz nincs is. Látszik szegény riporterünk arcán is a döbbenet, ennél jobban még az se lepné meg, ha hirtelen egy kínai atomtengeralattjáró bukkanna fel a balatonból. Az összeharácsolt vagyont pedig van képük ezeknek az arcátlan brigantiknak arra felhasználni, hogy kirángassák az édes anyaföldet az ország szegényei alól. És elől. Hiszen Kötcsén sorban álltak a helyiek, nap, mint nap ott dörömböltek a telektulajdonos és a polgárjenő ajtaján, hogy nekik márpedig kell az a másfél hektár. Annyira, de annyira akarták volna, hogy állítólag kisebb bandaháborúk is kitörtek a faluban, a késelések pedig mindennapossá váltak.
És most ezeket a szegény embereket egyszerűen lesöpörték. Anyák teje apadt el, kutak és gyümölcsösök száradtak ki a hír hallattán: ki lettek semmizve mind egy szálig!
Még neves politikusaink, például a közismert és méltán népszerű, tavaly a Nobel-békedíjtól érdemtelenül elesett Budai Gyulánk is felemelte szavát az aljas árajánlat ellen. Rámutat a nyilvánvaló tényre: itten kérem maffiaság van, a helyi szegények aljasul kizsákmányolódnak, és neki még az is gyanús, hogy a telektulajdonos csúnyán összejátszik a közismert országrontó párossal, olcsóbban adja az, csak némi extraprofit reményében hajlandó magasabbat hazudni, hadd szopjanak a kötcseiek.
Ezt a fonalat követi hősünk is, a modern száguldó riporter, a magyar Robin Hugy. Érzi ő, hogy az évszázad sztorijába tenyerelt bele, de képes uralkodni magán. Játszi könnyedséggel tárja elénk a témát, brilliáns stílusban rekonstruálja az eseményeket, keveset szól, de akkor velősen. Nem tolja saját személyét az előtérbe, a fajsúlyosabb dolgokat inkább a helyiek, meg a kutyák szájába adja, mert úgy az igazán hiteles.
Aztán lenyugszik a nap, hősünk hazafelé tart, elégedett fáradtsággal dől hátra autójában, keményen belenéz a lenyugvó nap aranyló fényébe. Ma is jót tett, egy kicsit javított a világ sorsán. Elmereng s közben fáradhatatlanul rág...

2 komment

Címkék: kötcse gyurcsány hülye dobrev riporter pitiáner szarrágás telekvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr17527202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.18. 16:40:46

most miért, arról írtak volna, hogy orbán az iwiwnél járt? pedig engem érdekelne, hogy miért. nem kapott meghívót? küldjek neki?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.18. 17:14:08

Nem akarom senkinek megszabni, miről ír, csak véleményem van róla. Az Orbán se érdekel jobban, főleg, ha olyanokat írnának róla, hogy Budapest legdrágább fagylaltozójában látták fagyizni és végtelen mohóságában négy gombócot is megevett, megpróbálva felzabálni a fagyit a cukrászda törzsvevői elől.
Szánalmas. Ez a fasz leutazott piripócsra, lenyomott 300 kilométert, csak hogy álhírt kreáljon abból, hogy egy magyar milliárdos házaspár borzasztó nagy összeget költött telekre. Annyit, amennyiért egy átlagos panellakást lehet megvenni a fővárosban. Szánalmas szarrágás.
Ráadásul benne hagyja a faszságait, miután a település polgármestere is kiröhögte, valamint elmondta, hogy milyen árak jellemzőek arra és hogy három éve árulják a telket.
süti beállítások módosítása