HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Félek!

2009.08.28. 15:28 Before

Bár sokat írtam már a témában, és eddig úgy gondoltam, nem is olyan rossz dolog az a melegfelvonulás. De most rájöttem, pontosabban Ékes Ilona képviselőasszony ráébresztett, hogy ez nem így van!

Félek, baszki!

Még nem tudom pontosan mitől, de most, hogy így a kiváló politikusasszony említi, határozottan érzem a félelmet, amit a menetelő buzik keltenek. Mert mi van akkor, ha tényleg fertőz? Így is elég para, hogy terjed a hepatitisz, a hpv, rohamosan fertőz a sertésinfluenza, még a rejtélyes buzivírus miatt is aggódhatunk. Felszólítom a kormányt, hogy a felvonulás 10 kilométeres körzetét alaposan fertőtlenítse, de minimum égesse fel, ugyanis karácsony előtt dolgom lesz arrafelé és én nem akarok kockáztatni!
Mióta köztudott, hogy a melegek titkos célja a világuralomra való törekvés és 2013-tól kötelezővé akarják tenni buziskodást, nekem nincs egy nyugodt napom se. Erre ezek itt aggresszívan felvonulgatnak, demonstrálva, hogy mi vár ránk. Félek. Persze még nem tudni előre, hogy miként is fog ez történni, de alig várom előre félek a mocskos részletektől. Őrület, nem vagyunk biztonságban!!!

Most egy kicsit nem írtam, mert megkérdeztem az asszonyt, hogy ő hogy látja a helyzetet. Azt mondja, hogy egy ideje ő is nagyon fél. Nemrég volt a házzassági évfordulónk, és már akkor is érezhető volt valami a levegőben. Egyszerűen pusztul a házasságunk, értéktelenedik, kilugozódik, ahogy ezek a buzik itt nyerik a teret, most pedig, hogy még fel is akarnak vonulni, gyakorlatilag ájulásig beszaratós lett a helyzet. Ha nem figyelünk oda, észre se vesszük, aztán egyik napról a másikra hopp, semmit se érnek az elmúlt évek... Szarrá megy az egész. Ezek miatt a buzik miatt.

Szóval félek. Ékes beszédű Ilona asszony végre adott számomra támpontot is, kiderült, hogy mitől is félek én igazán. Mert van mitől, az még a vaknak is világosan látszik!

6 komment

Címkék: politika politikus idióta azbeszt abszurdisztán melegfelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr101344351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.28. 16:52:22

hogyan veszélyeztetik a melegek a közbiztonságot?
lewis black megmondja!

www.youtube.com/watch?v=o-id4GKsaQk

nadivereb 2009.08.28. 17:32:35

Jól értem-e a T. (Tahó) képviselőnő érveit-e?
Ha a gyerek (aki nyáron nyilván nincs a szabadban, hogy megláthassa a felvonulást) észreveszi a menetet, akkor ott helyben idegösszeomlik, erkölcsi fejlődése megáll (illetőleg visszafordul, ez nem teljesen világos számomra), majd hazamegy, rózsaszín tüllboát dug a seggébe és műpéniszt kér a Jézuskától?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.08.28. 19:02:29

@bs395: LOL! Nem volt könnyen érthető a faszi, de kurva jó a dumája.

@nadivereb: Persze, de szigorúan csakis kereszt alakút! :)

Win Elen 2009.09.02. 10:52:45

@Before: Basszus... ugyanezt erzem en is! Nehezen sikerult kitapintanom a rajtam egyre jobban eluralkodo retteges okat. Es mint derult egbol a villamcsapas jott Ekes és lezserul a lábam ele ejti a valaszt. :)

Yeto 2009.09.08. 23:09:46

A segg az új pina, megmondták.

forumuser 2009.09.21. 17:29:02

Hallottam nyilatkozni, amellett, hogy olyan stílusban beszélt, mint valami leszedált beteg, úgy tálalt egy elméletet a homoszexualitásról, mintha bizonyított tény lenne (www.fn.hu/belfold/20090828/betiltatna_melegfelvonulast_egy_fideszes/)
És sajnos sokan nem néznek utána, minek is, hisz' kapva kapnak az alkalmon.
süti beállítások módosítása