HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Reszkess Amerika!

2009.03.04. 21:18 Before

Obama csúnyán összecsinálta magát. Reszket, hogy oda is begyűrűzik a magyarok csúnya nagy válsága. Komolyan mondom, háromszor is elolvastam a hírt, mert nem hittem a szememnek. Nekem Obamával semmi bajom, biztosan nagyon jófej, modern értelemben vett politikus. De úgy látszik, a szabadkőművesek a zsidók a titkos világrend árnyékkormánya a zemberek odaát nem akarnak túl nagy minőségi ugrást Bush után, ezért
a, Obamát agyzsugorításnak vetették alá;
b, csak masszívan beállva (beszívva) engedik nyilvánosság elé;
c, direkt hülye beszédeket írnak neki és kényszerítik, hogy felolvassa őket.

 

Igazándiból ezeknek még számos permutációja felsorolható lenne, de mindegyikkel ugyanoda lyukadunk ki: noooormális? Miután az idióta amerikai bankrendszerre rákényszerített idióta szociális hitelezési politika miatt bedőlt a világgazdaság, ennek az egész trágyadombnak a fő-fő-főnöke kiáll széles nyilvánosság elé és olyanokat mond, hogy vigyázni kell, nehogy a magyar gazdaság csődközeli állapota veszélyeztesse szegény kiszolgáltatott amerikaiakat? Beszarok, komolyan. Mennyit kell még aludnunk, hogy pénzügyi alapon (vagy bárhogy máshogy, ahogy éppen nekik megfelel) terroristák legyünk és pusztán önvédelemből megmentsék tőlünk a világot?

6 komment

Címkék: politikus válság idióta azbeszt obama

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1981906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.03.05. 04:05:04

a ráció abban, amit mond, hogy a dominó effekt, amit ők indítottak el, visszafele is elsülhet, még ha jóval kisebb mértékben is.
ha magyarország borul, akkor roppan a régió, akkor roppan az unió, akkor visszaesik kína, és az már tényleg átgyűrűzik amerikába.
a szociális hitelezés meg hagyján, mert a származtatott termékek származtatott termékeit a hitelminősítők megfelelő összegért "jóárasították", a kockázati biztosítók meg - mint utóbb kiderült - kevesebb fedezettel rendelkeztek, mint a havi biztosítási díj.
lett volna válság úgy is, csak nem ekkora, ha nem hazudnak egymás között.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.05. 07:10:07

Persze, én ezt értem, de azért minősített pofátlanság a saját szara miatt bedőlt kis porbafingó, gyurcsánnyal megvert országtól rettegni. Adjon zsét, baszki, de most halál komolyan pár tízmilliárd dollárral megelőzheti a "magyar vészt", arányosan kevesebbe lennénk neki, mint a bankmentő, meg az autószektort sikáló csomagok...

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2009.03.05. 07:38:52

Ha Obama lennénk, Before, aligha adnánk pénzt erre, ami itt folyik, nem? Minek ezt tovább finanszírozni?
A politikusainkon már csak az segítene, ha orálszexet hajtana végre rajtuk a nílusi krokodil...

Avatar 2009.03.10. 14:04:56

Ha a magyar gazdaság problémái érzékelhető befolyással bírnak az amerikai gazdaságra, akkor mi igazi világhatalom vagyunk.
A farok csóválja a kutyát?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.10. 15:19:38

Rossz vicc ez az egész... Olyan, mintha lebombáznák a repülőterünket, aztán nyafognak, hogy a helikopterrel érkező delegációjuk lába hogy kibicsaklott azon a vacak betonon.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.03.18. 09:33:51

A válságnak két oka van, az elbaszott közgazdasági paradigma és a peak oil, illetve az, hogy ez a kettő nem kompatibilis. És igazából a laza hitelpolitikát nem rákényszerítették a bankokra, hanem megengedték nekik, a Glass-Stealgall act eltörlésével.
süti beállítások módosítása