HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Belső mszp-s választási anyag!

2010.02.11. 13:19 Before

A tegnapelőtt publilkált fideszes választási program beindította a levelesládám forgalmát. Egy régi ismerős is előkerült, egy középiskolai osztálytárs, akiről nem is gondoltam volna, hogy mszp-közeli. Vagyis pontosabban szólva még az mszp-n belül is tűzközeli pozícióban dolgozik. Többet sajnos nem árulhatok el róla, mivel a lebukás veszélye így is meglehetősen nagy.
Mivel az mszp nyilvánossá tette választási programját, nyilvánvaló, hogy annak újraközlése nem lenne különösebben érdekfeszítő. Forrásom azonban a nyilvános program szigorúan belső használatra készült vázlatához fért hozzá. Sajnos magát a teljes anyagot nem sikerült letöltenie, csupán egy képernyőmentést sikerült csinálnia egy szerencsés pillanatban. Az álmodozó, realitásközelinek még véletlenül sem nevezhető fidesz-program után jó látni, hogy egy modern, összehangolt, technokrata párt milyen alapossággal tervez előre!

A hajtás után látható tehát az mszp 2010-es választási programjának belső használatra szánt vázlata. A képre kattintva a teljes méretű verzió látható!

Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp idióta azbeszt abszurdisztán választás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr951749196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása