HTML

azbeszt

Random kiakadásaim...

"Anyu, az úristen megbassza azt a büdös kurva világot, azt bassza meg! Azt! Azbeszt megbaszta, a büdös kurva istenit neki!"
Eredetiben az igazi!

Friss topikok

Linkblog

Buksisimogatás helyett válás

2009.01.21. 07:10 Before

Nem értem a nőket.
Az asszony válni akar. Csak úgy, egy szimpla kis ordítozás közepette üvöltötte a képembe. "Akkor is elhagylak, vedd tudomásul! Tönkreteszel mindent, tönkreteszed a családot!" Ezt volt mersze hozzám vágni, amikor elmeséltem neki a legújabb üzletemet. A hálátlan dög. Közben meg én tartom el. Oké, ő fizeti az általam felvett hiteleket, de én most nem dolgozok. Nem vagyok abban a periódusban, na. A pénz meg kell!
Nők. Nem értenek semmihez, a fáról is csak azért engedtük le őket, mert baromi kényelmetlen a lombok közt kamatyolni. Ez meg itt adja az eszét, hogy én vagyok a hülye. Pedig csak irígy, nem neki jutott eszébe az ötlet! Az évtized üzlete!

A dolog úgy kezdődött, hogy volt egy lakásunk a belvárosban. Szép, tágas, műemléklakás, de éppen ezért nem igazán praktikus. Már régóta mondogattam, hogy el kéne adni, a fene se akar a belvárosban lakni, költözzünk valami egyszerűbb, modernebb helyre. Az ötlet annyira fellelkesített, hogy neki is álltam leszervezni a dolgokat. Gyorsan eladtam a kecót, négy és fél milláért. Igaz, az ősök hatért vették annak idején, de nem akartam sokat vacakolni. A tett halála az okoskodás, ahogy mondani szoktam. Az asszony persze egyből tépni kezdte a száját, hogy milyen hülye vagyok, elkótyavetyélem a vagyont, ráadásul sehol nincs még az új ház, mehetünk lakni a híd alá. Na, ebből is látszik, mennyire képtelen előre gondolkozni.
Szépen leültettem és elmagyaráztam neki, hogy fog működni a dolog. Először is megnyugtattam, hogy ne izguljon, mert a vevővel megdumáltam, hogy ki se kell költöznünk, évi kétmillióért kibéreljük tőle a lakást. Mindenki jól jár, két év alatt meg csak elkészül az új és akkor költözünk. Erre azt mondja, hogy nálam nagyobb idiótát nem hordott még a hátán a Föld, visszafizetjük az egész pénzt a vevőnek, fel se tudjuk építeni az új házat. Képes volt felemelni a hangját, megáll az ész. Ennek aztán mondhatom, hogy piaci helyzet volt, most kellett eladni. Áh.
Mondom neki, csitulj el, asszony, ki van ez találva, mindjárt meglátod, mennyi eszem van, egy fillérbe nem fog nekünk kerülni az új ház. Na, mindjárt elkerekedett a szeme, erre nem számított. Kérdezi, hogy fogom én azt a házat ingyen felépíteni? Mondom neki, nyugi, nem én fogom felépíteni, hanem a Béla, a saját költségén, mi pedig majd jól kibéreljük tőle. A modern világban az ember nem köti le a tőkéjét feleslegesen, nem ruház be vagyonokat egy épületbe, hogy aztán ne legyen képes időben likvidálni. Ez nem korszerű, sokkal jobban járunk, ha bérelünk, még az adóból is leírhatjuk. Le is dumáltam a Bélával, hogy tizennyolc évig simán bérelhetjük tőle a kecót, és csak évi három és fél milliót kell fizetni érte, az alig hatvanhárommilló! Semmiség, komolyan, a Béla nagyon profi, kurva jó kis házat csinál nekünk. Ráadásul tizennyolc év után akár meg is vehetjük tőle, ha úgy tetszik, vagy kivehetjük még húsz évre, csak rajtunk múlik! (Azt persze már nem mondtam neki, hogy Béla néha csurrant-cseppent nekem is egy kicsit, de kell egy kis mellékes, mert érzem, hogy mostanában nyerő szériám lesz. Kicsit játékgépezek a Béla kocsmájában, így az idő is gyorsabban telik.)
Nézek rá, büszkén, mosolyom őszinte, hiszen most tártam elé a világ legjobb üzletét. Megsimogatom a fejét: látod, butuskám, ki van ez találva, minden nagyon jó lesz. Erre a fejemhez vágja azt a szörnyűséget és eltorzult fejjel üvöltözni kezd.

Egyszerűen nem értem. Nem értem a nőket!

11 komment

Címkék: azbeszt abszurdisztán tv székház

A bejegyzés trackback címe:

https://azbeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr42892007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2009.01.21. 08:37:36

Frenetikus!

Az elején egy csöppet megijedtem, hogy magánéleti bánatod van, de később kiderült, hogy "hálstejn" másról van szó...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.21. 09:58:29

tévészékházasdi? :-)
lehetek én a béla?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.21. 10:14:34

@bs395: Húzzál sorszámot!

@jacint70: Köszi az aggódást! :) Vicces, hogy a párom is beleolvasott a vállam felett, amikor írtam. Kicsit elkerekedett a szeme! :D Aztán még jobban, amikor elmondtam neki, miről szól a post...

Kickgunner · http://kickgunner.blog.hu/ 2009.01.21. 10:35:29

Hehe, baromi jó. Az első pár sornál én is bedőltem. :-)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.21. 11:45:06

@bs395: Ismertem olyat, aki 90 százalékot kért vissza. Sokkal alább én se adhatom...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.21. 11:49:20

@Before:
attól tartok nem fogunk üzletet küldeni.
kénytelen leszek felhasználni a rögzített telefonbeszélgetéseket.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.01.21. 11:57:39

Áh, jut eszembe.
Anyámat képtelen vagyok lebeszélni róla, hogy állandóan megadja az elérhetőségeimet valami marketingköcsögnek.
Tegnap is csöng a telefon, anyámnak ajánlottak három hónapos ingyenes biztosítást, és ugyan adjon már meg két nevet, akinek szintén elvihetik eme remek ajánlatot. Persze én lettem az egyik szerencsés.
Szóval hív a csaj, nekem meg szar a telefonom (ja, anyám egyből a vonalas számomat adta meg, amit kb 10 ember ismer, nem véletlenül), csak kihangosítva lehet hallani. Felveszem, belehalózok, kihangosítom, a csaj meg már nyomja a rizsát. Hogy jókorhíve, meg az anyám, stb. Aztán csak úgy nyeglén, mintegy félvállról odaböki: "ja, egyébként a beszélgetést rögzítjük!". Beszartam.

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2009.01.21. 12:09:21

A Béla kihagyta, hogy az asszony helye láncon a konyhában...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.21. 12:09:22

ugyeugye.
mi azt is rögzítjuk, amikor arról beszélünk, hogy mit rögzítettünk, nehogy valaki is letagadhassa később, hogy ő nem is abban az irodában, nem is azzal a miniszterrel.
de erről a telefonbetyárkodásról lehetne egy posztom, igazi megtörtént esetekkel, amikor valaki(k) a csapatból azzal szórakzotak, hogy az álmos bazárban a srácok számaival hírdetéseket adtak föl, hogy lópatkoló kovácsot keres, vagy van eladó csirkeólja. csórikáim meg hívták őket naponta tucatszám.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2009.01.21. 13:34:29

@Before: Engem is szoktak zaklatni, nagyságrendileg az alábbi események közben:
1. Kislányom alszik
2. Hokimeccs vagy F1 megy a tévében...

Eredmény: Már annyira le van halkítva a teló, hogy sokszor meg sem hallom... Tök röhej, beszélgetésre alig használom, jórészt a net, meg a gyerekkori poszt telefonhiány trauma miatt van meg, 10 bejövő hívásból kb. 7 "ráduma".

A kedvenc lerázási trükkjeim itt találhatóak: jacint.blog.hu/2008/07/16/postakupec
süti beállítások módosítása